Main Page Sitemap

Top news

Voir tous les services Les offres du moment Vacances de Février ICI, tre ensemble ca n'attend pas Jusquà -30 sur votre séjour Vacances de Pâques..
Read more
De dagkaarten zijn voor 16 verkrijgbaar en van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur te gebruiken (in het weekend de hele dag) in de periode..
Read more
Op parkeerterrein P3 kan gratis worden geparkeerd door motorrijders. Bij de Jaarbeurs Utrecht zijn meerdere parkeerterreinen (P1 tot en met P6). Een ticket kost..
Read more

Reizen met korting ns los kaartje


reizen met korting ns los kaartje

ben je ook bij een RER station maar in zone. Die dagkaart voor de zones 1-5 geldt voor 1 dag ook maar kost slechts 8,10. Dit willen we elke dag gaan doen. Wat is het voordeligste? Wij man ik en 2 kinderen van 11 en 8 jr willen nadat we bij disney zijn geweest met de auto vanuit ons verblijf davy crocket village een pakeergarage/plek zoeken buiten het centrum welke is het beste? Irene, 09:47 #267 Hallo Peter, Wat een leuke site! Wij willen de bezienswaardigheden zoals Eiffeltoren, Arc de Triompf etc bezoeken Kun u ons vertellen hoe wij het beste kunnen reizen en wat voor ons qua vervoersbewijzen de goedkoopste en beste optie is? De eerste rijdt alleen in rode bussen en heeft slechts 9 opstapplaatsen en kost 29,00. Na reeds heel wat speurwerk via internet info gekregen van toeristische dienst, denk ik dat het volgend traject voor ons voordelig er uit komt - graag je mening en opmerkingen/aanvullingen. Reizen met leeftijdskorting, kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers reizen met 34 leeftijdskorting in bus, tram en metro. Reactie infoteur, Hallo Pascal - Je zit dan bij het RER station Noisy le grand-Mont d'Est in zone.

Wat is de beste manier om te gaan, en welke metrolijnen hebben we hier voor nodig? Vraag hoe weet gij dat allemaal? Voor de dag naar Disney voor het kind weer een Paris Visitekaart voor 1 dag voor de zones 1-5 voor 12,25 en voor de laatste twee dagen weer een Paris visitekaart voor de zones 1-3 voor 2 dagen. Hoop dat het nu iets duidelijker is, tja handiger is het niet helaas. Is dit ook nog een optie om vanuit Velizy te reizen naar Parijs centrum. Je blijft dan zitten tot het station Chatelet des Halles. Wij willen met ons gezin, 2 volwassenen en 3 kids (.15.18) in de kerstvakantie( 27-29 dec) naar Parijs gaan.

Reizen met korting ns los kaartje
reizen met korting ns los kaartje

Ixxi design korting
Only nl korting

Maar volgens mij zijn net alle kaarten te gebruiken. De metro is gemakkelijk voor wat langere afstanden even te overbruggen. Heb je kinderen tot en met 11 jaar oud neem dan voor hun een Paris Visitekaart Demi voor 1 dag voor de zones 1-5 voor 12,60 Een Paris Visitekaart geeft namelijk wel korting voor kinderen, een Mobiliskaart niet. Er is weinig controle hoor maar een boete kortingscode sanadome 2019 is altijd zonde geld. Heeft iemand daar ook ervaringen mee? Laninga, 11:01 #247 Hallo, Wij willen deze zomer graag een tussenstop maken nabij Parijs voor het bezoeken van de stad. Dat ga je beslist vaker doen die trajecten en kijk dan even naar het aantal personen en keren want die kaartjes kan je ook als carnet ( 10 tegelijk ) kopen en dan heb je extra korting. Daarna verblijf van donderdag tot en met maandag in hotel ibis Parijs gare du nord chateau Landon.

Veel plezier Ik vergeet te zeggen dat vanaf terminal 2 elke 45 minuten een shuttlebus naar Disneyland gaat ( 23,00 pp ) en van daaruit zou je dan met e RER lijn A 1 station terug kunnen reizen naar Val d'Europe. Wij gaan met twee mensen van 65 en twee jongeren van 19. Voor de dag dat je naar Disneyland gaat kan je dan losse kaartjes kopen en een los kaartje kost per persoon 7,50 ( kinderkorting op die kaartjes is tot 10 jaar ) Je hebt dan 2x zo'n kaartje per persoon nodig en als jullie met. Als je op zondag gaat kan je voor de beide kinderen een Ticket Jeune Weekend nemen voor de zones 1-5 en dat kost pp 8,10 Voor jullie zelf kan je kiezen voor een Mobilis voor én dag of een Paris Visitekaart voor én dag zones. Je bent er drie dagen dus een goedkope optie is de Paris Visitekaart voor de zones 1-3 voor drie dagen en voor jou kost dat 24,80 en voor je dochter 12,40 en dan kan je drie dagen lang onbeperkt reizen met openbaar vervoer.


Sitemap