Main Page Sitemap

Top news

Proef de sfeer in café-restaurant. Prijzen en tickets leden Entree Artis vanaf 10 jaar van 24,- voor 22, - Entree Artis (3 - 9 jaar)..
Read more
Een groot deel van de lezers van Runners World is tussen de 30 en 50 jaar. Inmiddels is Runners World meer dan een maandblad: het..
Read more
Want to know the best trends that will ignite a sparkle and have every head turn? Check the contact us section of the companys website..
Read more

Lion king korting eventim


lion king korting eventim

onder vermelding van 'CJP-The Lion King'. Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Disneys The Lion King is een sensatie met liedjes die z aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt. Naar inloggen, log in om je persoonlijke gegevens te bekijken of je Air Miles in te wisselen. We zijn supertrots op deze lekkere CJP-korting. Liever 50 korting op de dag van de voorstelling?

Wissel 500 Air Miles in en ontvang een vouchercode en een link naar de bestelpagina van Disneys. Waan je op de savanne, slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt.

Belsimpel promotiecode - 10 korting, Jiba kortingscode, 50 korting praxis,

Kaartprijzen zijn inclusief 7,15 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. Air Miles; De vouchers zijn te verzilveren t/m 28 februari 2019 en geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m 28 februari 2019; Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen; Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Hierna wordt de korting verrekend: heb je rang 1 geselecteerd en de vouchercode ingevoerd, dan krijg je de prijs van rang 2, enz. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Ook kan je aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen je korting claimen. Aantal Prijs, geldig voor rang 1 en 2, op basis van beschikbaarheid; Via het online bestelproces op /stglion kun je maximaal én voucher code per boeking verzilveren. Naidjim Severina, Gaia Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa.


Sitemap