Main Page Sitemap

Top news

Of course you will receive comprehensive instruction from a professional trainer before you enter the wind tunnel. If you wish to suggest an edit..
Read more
Er zijn bijvoorbeeld 70 musea die van kinderen het stempel Kidsproof hebben gekregen. We laten je de beste tips zien voor een goedkoop uitje...
Read more
Pak deze codetqyg, sommige merken zijn uitgesloten van de korting. Met behulp hiervan plaatsje de bestellingen. Gerilde tuna (geflambeerde tonijn) 1,75 14, sake cheese (geflameerde..
Read more

Ns zonetaxi korting


ns zonetaxi korting

van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Sinds 2012 is het tarief voor NS Zonetaxi niet meer verhoogd. De ritprijs wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. De kosten worden berekend op basis van de kortste route en zijn vooraf bekend. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online, waarbij u direct ziet wat de totale ritprijs. Sindsdien is het aantal boekingen met ongeveer 10 procent gegroeid. NS zegt tevreden te zijn met de resultaten van de Zonetaxi.

U kunt maximaal 3 personen meenemen voor hetzelfde voordelige tarief. Begin 2014 ging het nog om gemiddeld 60 boekingen per week. Zo wordt reizen met het OV van deur-tot-deur nog makkelijker. Het starttarief is  6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. .

Zo is NS Zonetaxi door heel Nederland, in steden en dorpen beschikbaar voor reizigers. Bewaar uw favoriete adressen, reserveer uw NS Zonetaxi, selecteer de datum, tijd, en locatie en ontvang een kostenindicatie voor uw rit. Boek hier uw NS Zonetaxi. Registreer, maak een account aan om nog eenvoudiger te boeken en achteraf te betalen. Deze zomer met uw koffers in de trein op weg naar uw vakantiebestemming?


Sitemap