Main Page Sitemap

Top news

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft. Dat kan op Schiphol! Zo komt in 'Het verhaal van George'..
Read more
Elk kwartaal krijgt u van Meer geld cadeau. Ook ik vind het vreselijk dat deze heerlijke geur niet meer. Weet je niet welk bedrag er..
Read more
I'd like my virtual pro to start each game with full stamina, but I don't like playing with full team infinite stamina - it stops..
Read more

Ns zonetaxi korting


ns zonetaxi korting

van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Sinds 2012 is het tarief voor NS Zonetaxi niet meer verhoogd. De ritprijs wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. De kosten worden berekend op basis van de kortste route en zijn vooraf bekend. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online, waarbij u direct ziet wat de totale ritprijs. Sindsdien is het aantal boekingen met ongeveer 10 procent gegroeid. NS zegt tevreden te zijn met de resultaten van de Zonetaxi.

U kunt maximaal 3 personen meenemen voor hetzelfde voordelige tarief. Begin 2014 ging het nog om gemiddeld 60 boekingen per week. Zo wordt reizen met het OV van deur-tot-deur nog makkelijker. Het starttarief is  6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. .

Zo is NS Zonetaxi door heel Nederland, in steden en dorpen beschikbaar voor reizigers. Bewaar uw favoriete adressen, reserveer uw NS Zonetaxi, selecteer de datum, tijd, en locatie en ontvang een kostenindicatie voor uw rit. Boek hier uw NS Zonetaxi. Registreer, maak een account aan om nog eenvoudiger te boeken en achteraf te betalen. Deze zomer met uw koffers in de trein op weg naar uw vakantiebestemming?


Sitemap