Main Page Sitemap

Top news

Bekijk ook eens, zowel online ALS offline TE koop. Bekendmaking Vaderdagactie en 10 korting bij je eerste aankoop. Eind juni en is niet cumuleerbaar met andere promoties. Zowel preventieve als genezende artikelen die getest en goedgekeurd..
Read more
Clare Marshall "Good!" @A. Kies dan zeker voor een gift box met meerdere sokken. A Clarke Heres the smart Intel Optane Memory cache with 3D..
Read more
Org vind u een groot aanbod partytenten van diverse online aanbieders. Gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze..
Read more

Studenten ov korting ret


studenten ov korting ret

gemaakte reiskosten achteraf gencasseerd mogen worden. Hoe werkt in en uitchecken? Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. Daarmee voorkom je dat je kaart wordt geblokkeerd. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Vervolgens haal je het product bij én van de gele ophaalautomaten in de buurt op (op de automaat heet het product Betaalgemak). Vrij reizen op feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist.

Dit geldt ook voor overstappen van de ene naar de andere vervoerder. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Zorg dan dat je voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein.

Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met Intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Icon, beste antwoord door Tochjo 7 augustus 2017, 16:03, de persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. Als je incheckt, wordt je OV-chipkaart gecontroleerd. Reizen met het studentenreisproduct is heel eenvoudig. Zo kun je voordelig reizen naar sollicitaties of een bijbaan. Stap je over naar een ander vervoermiddel? Alleen als je je OV-chipkaart vernieuwt worden de reisproducten van je bijna verlopen kaart overgezet en het saldo op je rekening gestort. Met ABC hoef je voor reizen met de RET geen saldo op je kaart te hebben, maar betaal je achteraf via automatische incasso.

studenten ov korting ret

Ov kaart aanvragen korting
Zalando kortingsbon 10


Sitemap