Main Page Sitemap

Top news

Voor sommige aanbiedingen gelden aanvullende voorwaarden. M maakt gebruik van cookies. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik..
Read more
Tijdelijk betaal je geen activatiekosten. De nieuwsbrief kan je hierbij helpen. Altijd gemakkelijk wanneer je vragen hebt of tegen bepaalde onduidelijkheden aanloopt. Groetjes, Anne..
Read more
11 x 19 cm (maximale beeldverhouding is 3:5) 13 serie: min. Ik heb een ander formaat foto's ontvangen dan ik had besteld. Download de app..
Read more

Paypal kortingscode ebay


paypal kortingscode ebay

vanHaren het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij van de herroeping op de hoogte zijn gebracht terug. Klik op "nu kopen". Klik op "Voucher toevoegen". Naar boven Inlog account Waarom zou ik me aanmelden? Daarnaast controleert ons systeem de som van de uitstaande factuurbedragen op de voorgeschreven grens van 400,00. Je kunt je zending online volgen via Track Trace.

Onze klantenservice is bereikbaar per e-mail, via ons Contactformulier of telefonisch op het volgende gratis nummer: Nederland Maandag t/m zondag van 9:30 tot 21:30 uur (uitgezonderd nationale feestdagen). Tip : Deze zoekfunctie is ook direct toegankelijk vanuit alle artikelen in de online shop! Ook kun je inloggen op je account en de nieuwsbrief daar deactiveren. Naar boven Levering Wie levert mijn bestelling? Houd rekening met het volgende: Wij vragen je om het item degelijk te verpakken en het retourformulier bij te voegen. Met PayPal betaal je, je aankopen zonder je bankgegevens of creditcardnummer in te vullen in het bestelformulier (je gegevens zijn opgeslagen in je PayPal-rekening). De gegevensoverdracht is over het algemeen afhankelijk van de gebruikte toegang tot het medium (zoals modem, isdn-modem, kabelmodem, vaste lijn de internet service provider, het gebruik van het datanetwerk, en ook de belasting van het vanHaren-systeem. Wat is een SSL- encryptie? Plak het retourlabel goed zichtbaar op de zak of doos en breng je pakket naar een PostNL-pakketpunt. Op basis van dit certificaat kan de browser op elk moment de WWW-server traceren naar een bedrijf. Plaats het artikel dat je retourneert samen met de retourbon terug in de zak of doos waarin je jouw bestelling hebt ontvangen en sluit deze.


Sitemap