Main Page Sitemap

Top news

Tenslotte kun je hier ook nog gebruik van maken: Speelterreinen en een indoor speeltuin voor kinderen kinderboerderij activiteiten in de Kidsclub maak driedimensionale Wax Hands..
Read more
Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle codes, acties en aanbiedingen van Nextdeal. Aanbieding geopend, geen kortingscode nodig! Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu..
Read more
Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. In de directe omgeving is weinig of geen mogelijk..
Read more

Kortingskaart nmbs verlengen


kortingskaart nmbs verlengen

ziekenfonds. Die geeft korting op individuele treintickets van de nmbs, bij sommige lokale besturen en privé-initiatieven, en in heel wat buitenlandse musea in Spanje, Frankrijk, Itali. Gezinnen met drie of meer kinderen en lid van de Gezinsbond hebben recht op een kortingskaart van de nmbs en de Lijn kortingsbon panini giro waarbij zij van een korting op het openbaar vervoer kunnen genieten. Met elektronische identiteitskaart (eID aan het, nMBS-loket zal de loketbediende aan de hand van uw eID uw aanvraag onderzoeken. Een van de voordelen die de Gezinsbond aanbiedt, is de kortingskaart voor gezinnen met drie of meer kinderen.

Eerste klas voor zwangere vrouwe n Zwangere vrouwen mogen in de laatste vier maanden van hun zwangerschap in eerste klas reizen met een tweedeklasticket. Meer informatie en het volledige reglement vind je ook op de website:, rubriek ledenvoordelen kortingskaarten openbaar vervoer.

Kortingskaart nmbs verlengen
kortingskaart nmbs verlengen

Voorkeurtarief voor senioren vanaf 65 jaar. Opgelet: er kan slechts een verbinding gemaakt worden met de kortingscode hippest fashion Kruispuntbank van.30 tot 19 uur. Dit kan enkel voor treinreizen tussen.30.00 uur. Hiervoor volstaat een medisch getuigschrift met de vermoedelijke bevallingsdatum. Dat gebeurt door via uw rijksregisternummer verbinding te maken met de Kruispuntdatabank Sociale Zekerheid. Er zijn 2 manieren om de nmbs-kortingskaart Verhoogde tegemoetkoming aan te vragen. Daardoor krijg je (meestal) 50 procent korting voor een biljet tweede klas. Wij vragen het formulier duidelijk en in drukletters in te vullen en duidelijk aan te kruisen voor wie een kaart aangevraagd wordt. Het biljet is op weekdagen geldig vanaf 9 uur. Op vertoon van de kaart krijg je voorrang op zitplaatsen. Om de kaart voor 2018 op tijd in handen te hebben vraagt de Gezinsbond om zo snel mogelijk een mail te sturen naar Anne Bailyu ( ) om dergelijke kaart aan te vragen of te verlengen. Bij hem kun je ook een elektronische versie van de aanvraagformulieren vragen.


Sitemap