Main Page Sitemap

Top news

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, tijdelijk 30 op Flexa Strak In De Lak verf. Sparen met Air Miles Als je veel Air Miles..
Read more
Na aankoop ontvangt u een NS Dagretour Voucher hotel. Meer over de: Dal Voordeel abonnement! In het weekend en op feestdagen de hele dag. Geldig..
Read more
Waar je allemaal studentenkorting krijgt? Hieronder vind je een grote selectie van toffe kortingen met isic. Met onze Voidu studentenkortingscode krijg je bij de..
Read more

Kortingskaarten mini mundi


kortingskaarten mini mundi

kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. Vanaf het jaar 2009 is het park uitgebreid met een attractiepark en twee speeltuinen en is de naam veranderd in Mini Mundi. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Als het wat minder mooi weer is vertoef je in de indoorspeeltuin. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Familiepretpark Mini Mundi. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Familiepretpark Mini Mundi of ander dagje uit. In dit paviljoen vind je ook Mundi Plaza, hier geniet je van wat te eten en drinken terwijl je uitkijkt op mini Walcheren.

Kortingskaarten movie park duitsland
Trein kortingskaarten
Kortingscode minixwebshop

In de outdoor speeltuin is dit ook het geval, want hier zijn zowel grote toestellen voor de wat oudere kinderen als kleine toestellen voor de jongere bezoekers van het park te vinden. Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg bestaat uit drie delen: het bekende Miniatuur Walcheren, een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met attracties. De aanschaf van een pas staat garant voor leuke dagjes uit met het hele gezin! NapPas is een pas waarbij u korting krijgt voor leuke uitjes door heel Nederland. Het familiepretpark bestaat uit diverse onderdelen, die verder beschreven worden op deze pagina. Dan hoef je kortingscode wijnvoordeel nl je geen zorgen te maken dat je hier de hele dag door de regen moet lopen, want Mini Mundi heeft ook een indoor speeltuin. Omdat de attracties in het park zich op diverse leeftijdscategorien richten, kun je zowel met oudere als met jongere kinderen naar Mini Mundi gaan. Als je 200 punten (dus 200 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen 5 korting op een kaartje voor Mini Mundi. Adres Mini Mundi, mini Mundi, zep Middelburg, podium 35 4337 WV Middelburg. Vervolgens spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt.


Sitemap