Main Page Sitemap

Top news

Contact Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op..
Read more
Met het, gVB, zone abonnement kun je onbeperkt reizen met alle trams, (nacht)bussen en metro's van. Geldig op vertoon van geldige CJP Cultuurkaart in groepsverband..
Read more
De set bestaat uit een boerderij met een slaapkamer en wc boven, een schuur met een bel met een touw om de bel op en..
Read more

Lego city trein 7939 aanbieding


lego city trein 7939 aanbieding

grote sterke bumper, grilbescherming, echte werkende voorwielbes. 75150 lego Star Wars Darth Vader's TIE Advanced. Zie hoe het landschap aan je voorbij glijdt en ga daarna naar je comfortabele stoel om een dutje te doen. De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Het gedetailleerde model heeft een rood-zwart-grijs kleurenschema, een ruime bestuurderscabine met gedetailleerd dashboard, zijspiegels, gereedschapsvak, viercilindermotor met bewegende zuigers, twee gestuurde assen, dubbele achteras en zware.

Laat je kortingscode groupon black friday kind de 5 gekleurd. Open het vuur met het veermechanisme-boordgeschut maar pas op: het rebellentoestel is ook bewapend en beantwoordt het vuur! De lego duplo Goederentrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Rijd voor- of achteruit, draai naar links of rechts of maak ron. Dicht in de buurt heeft een politieagent zich in een ton verstopt: hij houdt met zijn camera en speciale radar iedere beweging van de boeven in de gaten. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij. Nieuw lego Technic Porsche 911 RSR,- m (2k) lego Technic Porsche 911 RSR - 42096Dompel je onder in de wereld van de GT endurance races met de Porsche 911 RSR! Controleer of alles stevig vastzit en geef de vrachtwagen. 60046 lego City Helikopter Patrouille 99,95 Gratis verzending De boeven zijn naar hun schuilplaats gekomen en laden de buit van hun laatste rooftocht uit, spoor ze op met lego City Politie Helikopter Patrouille. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! 10875 Lego Duplo Goederentrein 129,99 (424) Jij bent de machinist van de Lego Duplo Goederentrein!

In deze indrukwekkende gemotoriseerde trein met infrarode afstandsbediening met 8 kanalen en 7 snelheden kan bijna alles worden vervoerd. De meiden zijn op weg naar het Heartlake winkelcentrum voor een dagje shoppen! Lever de goederen op tijd en houd lego City draaiende! Met de uitbreidingsmogelijkheden (rails, station, etc.) en eigen Lego bouwsels kunnen hij en de andere kids hier nog lang plezier aan hebben. Start de lego Power Functies motor en activeer het geavanceerde pneumatische systeem waarmee je de arm en grijper kun.


Sitemap