Main Page Sitemap

Top news

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste 4Launch kortingscodes, aanbiedingen en acties. Werkende 4Launch kortingscodes en acties januari..
Read more
Tjox Nazomerpakket voor 12,95, bestel nu dit pakket vol leuke producten voor slechts 12,95 inclusief gratis verzending. Wat zit er in de box? Geen code..
Read more
Ja, dit heeft te maken met de openstelling van de andere parken. Welke evenementen kan ik per seizoen bezoeken met mijn meerjarig gezinsabonnement? Nee, het..
Read more

Rotterdampas korting lantarenvenster


rotterdampas korting lantarenvenster

door Alfonso Cuarn. Van voor 10,50 5,25, waar. De Nationale Bioscoopbon en de Podium Cadeaukaart worden tevens aan de kassa verkocht. Voordeel, fijne kortingen en mooie aanbiedingen om nog vaker naar LantarenVenster te komen of om iemand anders mee te verblijden! Zitplaatsen LantarenVenster werkt met ongeplaceerde stoelen, je kunt kortingsbon noorderlands 2 zelf een zitplaats in de zaal kiezen.

Hun toekomst staat op het spel door én minuut stilte. De LantarenVenster strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa van LantarenVenster. Gebruik: Alleen geldig voor het reguliere filmprogramma. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Meer info, let op reserveren niet verplicht / gereserveerde kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang afhalen. Fijne kortingen en mooie aanbiedingen om nog vaker naar LantarenVenster te komen of om iemand anders mee te verblijden! We verkopen kadobonnen ter waarde van 5, 7,50 of 12,50 én de Film diner-bon ter waarde van 23,50. Via de Rotterdampas lastminute mail krijg je de titels van de drie geselecteerde films. Voor mindervaliden in rolstoel zijn er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen. Meld je aan voor de mailing. MovieMaandag, elke derde maandag van de maand kun je op vertoon van je Rotterdampas met 50 korting naar de film. Wanneer ma 18 jun,.45, 17 en 21 uur.

Oeh, dit is ook leuk!
Geniet met volle teugen.
1x gratis naar de film.
Documentairemaker Sophie Fiennes volgde enkele jaren artiest, model, actrice, moeder en zigeuner Grace Jones.

5 korting ziggo vodafone, Hoeveel korting bij mercedes,


Sitemap