Main Page Sitemap

Top news

Een dag die u dus niet wilt missen. Daarover lees je hieronder meer. Wanneer is Black Friday 2019? De software kan genstalleerd worden op de..
Read more
Bever kortingscode, ben je op zoek naar buitenkleding voor jezelf of voor je partner? Niet geldig in combinatie met kortingsacties en aanbiedingen. Februari 2019, pak..
Read more
Heb.500 Air Miles dan betaal je 15,- voor een ticket. Wat kost Wildlands aan de kassa? Deze mooie dierentuin staat bekend om de enorme kortingsacties...
Read more

Artis september korting 2015


artis september korting 2015

wordt het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Of dat het gebouw de Volharding in haar geschiedenis gebruikt is als rijstpakhuis, dierenverblijf, etnografisch museum en kantoor? Artis -tuinman en ontdek de verschillende geuren en smaken van de bloemen en kruiden uit de eetbare tuin. September is sinds 1852 de traditionele kortingsmaand van Artis. Volwassenen betalen voor de combikaart 22,- (i.p.v.

Kleertjes.com nieuwsbrief korting
Musthaves for real korting
Ns korting albert heijn

Of neem van 11 tot en met 17 september een kijkje in de tentoonstellingszaal van het Aquarium, waar Gerrit Rietveld-studenten grafisch werk maken over klimaatverandering. U betaalt 13,50 voor een jeugdtoegangskaart (3-9 jaar) en 16,00 voor een volwassen toegangskaart (10 jaar). De kortingsbon geeft ook korting op de combikaart Artis Micropia. Deze uitstapjes waren het populairst in augustus. Het gaat om een zogenoemde ZOOmeravond. Kortingsbon, om aanspraak te maken op de korting kunnen bezoekers van Natura Artis Magistra een kortingsbon downloaden op /septemberkorting. Prijzen in september, bezoekers kunnen gebruik maken van de septemberkorting op vertoon van de kortingsbon die hieronder is te downloaden. Artis in het weekend van 8 en 9 september en volg de rondleiding historie, monumenten en erfgoed, die naar aanleiding van Open Monumentendag wordt gegeven.


Sitemap