Main Page Sitemap

Top news

Je kan dus alleen naar het Tikibad. Waar: op de site van Tripper #6 Ruim 33 korting met je anwb lidmaatschap. Wanneer: bij Air Miles..
Read more
December is just around the corner, so lets take a look at the PlayStation Plus free games lineup for next month. Dive into this sci-fi..
Read more
Bespaartip, gouden bespaartips met een schui. Open de van Haren website. Niet geldig op sale artikelen, slechts 1 keer te gebruiken, niet geldig in combinatie..
Read more

Korting agenda 2019


korting agenda 2019

Iedere eerste zondag van de maand kun je genieten van de filmbrunch. In de Theaterzaal mogen gén consumpties naar binnen worden genomen. In de webwinkel treft u bij ons een grote (eigen) collectie aan van.a. U profiteert daarnaast van hele fijne. Om de week op zondagmiddag is er een leuke kinderfilm te zien. Kerkplein 1 3911 LE Rhenen, bezichtiging, het hele jaar door: Iedere zaterdagmorgen van 10:00 - 13:00 uur. Hier worden voorstellingen gegeven in allerlei genres, zoals muziek, theater, cabaret en dans voor jong én oud. Perron-3 is het culturele hart van Rosmalen. Samenwerking Theater aan de Parade, ook in het nieuwe theaterseizoen verwelkomen we de bezoekers van Theater aan de Parade weer graag in perron-3 en kijken we uit naar de voortzetting van een prettige samenwerking.

Korting agenda 2019
korting agenda 2019

Met uw bijdrage steunt u Markant Uden. Lees meer, verhuur, de Cunerakerk is een schitterende laatgotische kerk met een goede akoestiek. Bekijk de actuele acties hier. U reserveert als Vriend dus als eerste voor de állergrootste namen. Eens per maand is er in samenwerking met hevo een Filmplus film, incl. Tijdens de restauratie zijn er voor Vrienden speciale rondleidingen. Speciaal voor Vrienden organiseren wij eenmaal per jaar een concert, lezing of andere bijeenkomst. Het restauratie- en herinrichtingsprogramma is erop gericht te waarborgen dat de kerk de verschillende functies in de toekomst kan blijven uitoefenen en vooral ook verder kan uitbreiden. We vragen je wel om de zaal netjes achter te laten als je deze na de voorstelling of film verlaat. Films gedraaid, presentaties en try-outs gegeven. Filmprogramma, iedere donderdagavond is filmavond. Tevens zijn wij officieel dealer van de Dickensville elfstedenserie.


Sitemap