Main Page Sitemap

Top news

Naturals voeding Voor honden en katten is er een exclusief aanbod van natuurlijk voedsel. Maak deel uit van de grootste deals-community van Nederland! TOP, special..
Read more
Laat de digitale couponcode zien op je smartphone en je hoeft vervolgens alleen nog maar te genieten van het heerlijke eten. Op een oppervlakte..
Read more
Exe error ssc exam model paper 2016 hidden sexual jokes in spongebob cilinderwand repareren cuales son los 4 tipos de aprendizaje de ausubel jacksons garage..
Read more

Kortingsbonnen museon


kortingsbonnen museon

het Museon is ook gratis voor kinderen t/m 3 jaar en voor Leden van de Vereniging van Vrienden. Ooievaarspas volwassenen* 6,50, ooievaarspas kinderen 4 t/m 11 jaar 4,00.

Je moet even goed kijken of er ook kortingskaartjes voor het Museon bij zitten, want dat is regelmatig het geval namelijk. Wildlife Photographer of the Year Competition tentoon te stellen. Meer weten over het Museon? De voucher via is geldig tot 6 maanden na aankoop. N atuurfotografie in het Museon, in de winter moet je voor de mooiste natuurfoto's naar het Museon! Lees dan meer over de collectie, de entreeprijzen en de locatie van het museum op deze pagina. Met 40 korting naar Museon, nu, via maar liefst 40 korting op een ticket voor het Museon. Het Museon is ook aangesloten bij de HollandPass. Bekroonde foto's zijn nu te bewonderen in deze twee tentoonstellingen: Zoals elk jaar heeft het Museon samen met het Natural History Museum in Londen de eer de beste foto's van. Omniversum ligt, wordt een bezoek aan het Museon vaak gecombineerd met een bezoek aan een of beide locaties in de buurt. Kinderen 4 t/m 11 jaar 8,00.


Sitemap