Main Page Sitemap

Top news

Biedt niet alleen hoge kortingen aan maar is ook zeer klantgericht! Dan moet je zeker even een kijkje nemen op Shopkorting. En moet je voor..
Read more
I went on Thursday, and got there in time to see the opening by the mayor of Utrecht (not very special). One set up had..
Read more
Op deze manier kan je meteen zien welke interessante aanbiedingen er op dat ogenblik precies actief zijn. Exclusief 3 dagen geleden geverifieerd. In de lounge..
Read more

Kortingsbonnen museon


kortingsbonnen museon

het Museon is ook gratis voor kinderen t/m 3 jaar en voor Leden van de Vereniging van Vrienden. Ooievaarspas volwassenen* 6,50, ooievaarspas kinderen 4 t/m 11 jaar 4,00.

Je moet even goed kijken of er ook kortingskaartjes voor het Museon bij zitten, want dat is regelmatig het geval namelijk. Wildlife Photographer of the Year Competition tentoon te stellen. Meer weten over het Museon? De voucher via is geldig tot 6 maanden na aankoop. N atuurfotografie in het Museon, in de winter moet je voor de mooiste natuurfoto's naar het Museon! Lees dan meer over de collectie, de entreeprijzen en de locatie van het museum op deze pagina. Met 40 korting naar Museon, nu, via maar liefst 40 korting op een ticket voor het Museon. Het Museon is ook aangesloten bij de HollandPass. Bekroonde foto's zijn nu te bewonderen in deze twee tentoonstellingen: Zoals elk jaar heeft het Museon samen met het Natural History Museum in Londen de eer de beste foto's van. Omniversum ligt, wordt een bezoek aan het Museon vaak gecombineerd met een bezoek aan een of beide locaties in de buurt. Kinderen 4 t/m 11 jaar 8,00.


Sitemap