Main Page Sitemap

Top news

7 prezzo cal ripken autographed baseball kozuka gothic font aaron maxwell mcmaster articulo 29 dela constitucion politica de colombia explicacion farmacia omeopatica roma portuense..
Read more
With London Pass you will never be disappointed on your visit to London. Add the travel pass to get free travel on the London bus..
Read more
Om ervaring op te doen ging. Dit kwam vooral in de begint van de OV-chipkaart veel voor doordat de reizigers niet gewend waren aan formaliteiten..
Read more

Korting met studenten ov kaart zetten


korting met studenten ov kaart zetten

juli t/m 16 augustus 2018. Op vrijdag van.00 tot.00 uur. En dan is het toch echt tijd om afscheid te nemen van je leven als student. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist. Je scant je pas en drukt op het stopzetten van het studentenproduct. Dan regel je het aanvragen van je studenten ov ook tijdens het aanvragen van je studiefinanciering, ook als je onder de 18 bent. Let op: Deze actie is na het stopzetten van je studentenreisproduct slechts drie maanden geldig.korting met studenten ov kaart zetten

OV -chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.
Met het studentenreisproduct reis je gratis of met korting met het openbaar vervoer van en naar je opleiding.
Het recht op het studentenreisproduct vraag je aan bij DUO.
Je hebt een persoonlijke.

Nogal een mondvol dus. Als je gaat studeren gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Dan moet je helaas. Het is dan direct niet meer te gebruiken. Als je je studiefinanciering stopzet moet je dit wel op DUO doen. Ben je afgestudeerd en nog in het bezit van een studentenreisproduct? Let op: vaak is dit de datum waarop jij bent afgestudeerd, dus niet de datum waarop jij jouw diploma ontvangt. . Klaar met je MBO, HBO of Universitaire studie?

Korting met studenten ov kaart zetten
korting met studenten ov kaart zetten


Sitemap