Main Page Sitemap

Top news

Een veilig idee voor spelende kinderen! Pak deze korting, januari 2018 10 extra korting in de sale van Home24 met deze code. In Torre..
Read more
Wist je bovendien ook dat er een kanaal bestaat waar tal van leuke filmpjes op zijn terug te vinden die Squla heeft laten maken? Geldig..
Read more
Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Screen Protector 9H Gehard Glas..
Read more

Korting op producten uit eigen bedrijf


korting op producten uit eigen bedrijf

Wanneer een met uw bedrijf verbonden vennootschap korting geeft, mag ook van deze regeling worden gebruik gemaakt. De regeling geldt ook voor producten van met het eigen bedrijf verbonden vennootschappen (dochter-, zuster- en moedermaatschappijen). U mag dus de vrijstelling van 500 per jaar sparen en ineens een duur product geven. U moet de personeelskorting wel aanwijzen als eindheffingsbestanddeel.

Korting voor werknemers op producten uit eigen bedrijf - SalarisNetkorting op producten uit eigen bedrijf

Circus renz korting
Korting met anwb op camping

In 2018 wordt het doorschuiven verboden (Bron: Centraal Beheer). Voorbeeld nieuwe regeling, een TV kost dus 500, korting 100 en werknemer moet dan 400 uit zijn netto loon van haren nieuwsbrief korting betalen voor een TV van 500, laten we zeggen bij de Media Markt. Doet u dat niet, dan is de korting bij uw werknemers individueel belast en dus niet vrijgesteld. De korting voor deze oud-werknemer moet u verplicht aanwijzen als eindheffingsbestanddeel in de vrije ruimte. U geeft per jaar, per werknemer niet meer dan 500 (bedrag 2014) korting.

Producten uit het eigen bedrijf - Jongbloed Fiscaal Juristen De spelregels rondom personeelskorting Hoeveel korting kan ik onbelast geven aan mijn werknemers?

Koopjedeal 5 euro korting
Korting make up studio foundation


Sitemap