Main Page Sitemap

Top news

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, ontvang een gratis vaas bij aankoop van deze bloemen. Daarnaast hebben we ook een, tech Top. Pak deze..
Read more
Kijk dan bij waar u de leukste telefoonhoesjes en accessoires voor alle grote telefoonmerken kunt vinden van. Werkt u bijvoorbeeld op de bouw, dan is..
Read more
Verlopen -15 Korting 15 korting op alles van D:FI! En nog veel meer! Bekijk op Hair and Beauty Online. Blijf op de hoogte. Your data..
Read more

Korting op producten uit eigen bedrijf


korting op producten uit eigen bedrijf

Wanneer een met uw bedrijf verbonden vennootschap korting geeft, mag ook van deze regeling worden gebruik gemaakt. De regeling geldt ook voor producten van met het eigen bedrijf verbonden vennootschappen (dochter-, zuster- en moedermaatschappijen). U mag dus de vrijstelling van 500 per jaar sparen en ineens een duur product geven. U moet de personeelskorting wel aanwijzen als eindheffingsbestanddeel.

Korting voor werknemers op producten uit eigen bedrijf - SalarisNetkorting op producten uit eigen bedrijf

Circus renz korting
Korting met anwb op camping

In 2018 wordt het doorschuiven verboden (Bron: Centraal Beheer). Voorbeeld nieuwe regeling, een TV kost dus 500, korting 100 en werknemer moet dan 400 uit zijn netto loon van haren nieuwsbrief korting betalen voor een TV van 500, laten we zeggen bij de Media Markt. Doet u dat niet, dan is de korting bij uw werknemers individueel belast en dus niet vrijgesteld. De korting voor deze oud-werknemer moet u verplicht aanwijzen als eindheffingsbestanddeel in de vrije ruimte. U geeft per jaar, per werknemer niet meer dan 500 (bedrag 2014) korting.

Producten uit het eigen bedrijf - Jongbloed Fiscaal Juristen De spelregels rondom personeelskorting Hoeveel korting kan ik onbelast geven aan mijn werknemers?

Koopjedeal 5 euro korting
Korting make up studio foundation


Sitemap