Main Page Sitemap

Top news

5, geniet van speciale aanbiedingen op verpakkingshop. Bestel hier voordelig alles wat u maar nodig heeft zoals voer vijver verzorging vijver installatie vijverbenodigdheden netten verwarming..
Read more
Optioneel bij te boeken, lunchtbuffet: 17,50.p. De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld staat. Deze..
Read more
Disneyland Paris is een plek waar je terug kind MAG zijn, en geloof ons, dat heb je gemist! Instellingen cookies aanpassen, bekijk andere data, het..
Read more

Korting ov chipkaart


korting ov chipkaart

. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis.

Korting ov chipkaart
korting ov chipkaartkorting ov chipkaart

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke.

Uw nichtje mag namelijk maximaal drie mensen meenemen die bij inchecken in de daluren ook 40 procent korting krijgen (en de hele zondag behoort tot de daluren). Je kunt met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. 9292 reist met je mee. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Voor stads- en streekvervoer geldt een korting van. . De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.


Sitemap