Main Page Sitemap

Top news

Als je dat combineert met het Superdalticket, kun je dus al voor 19,95 euro naar het Spoorwegmuseum! Dierentuin acties Een bezoek aan de dierentuin duurt..
Read more
4x4 gamedrive Krugerpark, een spannend moment, vandaag gaat u op zoek naar de 'Big Five'. Vergeet niet om ook uit te kijken naar de andere..
Read more
Le Monde des Dinosaures Le Monde des Dinosaures : Utharaptor Le Monde des Dinosaures Le Monde des Dinosaures : Carnotaurus Le Monde des Dinosaures..
Read more

Phantasialand entree korting


phantasialand entree korting

de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose - Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Zo beleef je in de high-speed-achtbaan Taron tegelijkertijd vier wereldrecords en ongekende attractiepret.

Natuurlijk begroeten wij u ook graag tijdens parksluiting in onze belevenishotels Matamba en Ling Bao. Geniet daarnaast van het uitgebreide culinaire aanbod in onze hotel-restaurants voor een diner of brunch of beleef een hele avond entertainment bij onze dinnershow Fantissima: Dé show. Je kunt nu voor de aankomende deals voor Phantasialand alvast twee- of vier tickets aanschaffen vanaf de lage prijs van.

Phantasialand (Korting & Aanbiedingen)
Phantasialand korting 2019
Met korting naar Phantasialand
Phantasialand kortingscode: 10 korting in januari 2019

Coca cola kortingsbon 2019
Sauna korting brabant
Verzamelaarsjaarbeurs kortingscode

Waardering: 7,8 woensdag om 15:16 uur. Voorwaarden tickets, dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket 2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket. Ontdek de vele verschillende attracties en shows voor groot en klein, jong en oud. Phantastische shows, ook de spectaculaire in- en outdoor wintershows zullen jong en oud verrassen. Geniet daarnaast van het uitgebreide culinaire aanbod in onze hotel-restaurants voor een diner of brunch of beleef een hele avond entertainment bij onze dinnershow. Van t/m 03 november 2019 begroeten wij jullie dagelijks van 09:00 uur tot 18:00 uur (Let op: de attracties gaan pas om 10:00 uur open!). Indien dit nodig wordt geacht, voeren wij eveneens een personencontrole door. Natuurlijk begroeten wij u ook graag tijdens parksluiting in onze belevenishotels Matamba en Ling Bao. Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier zelfs als de temperatuur onder de nul graden uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Beleef een Phantastische dag!phantasialand entree korting

Deze geweldige deals voor Phantasialand kun je alvast vinden op onze pagina voor het geweldige park.
Gratis entree Phantasialand Als jarige krijg je bij Phantasialand gratis entree op je verjaardag zelf.


Sitemap