Main Page Sitemap

Top news

Modeketens als Moschino, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor Rolf, Comme des Garcons, Jimmy Choo, Lanvin, Versace, Isabel Marant en Alexander Wang staan in de rij..
Read more
Maar ook een beeldentuin met mooie houten sculpturen. 1 - 10 van 174 beoordelingen 2 weken geleden beoordeeld. Helemaal passend bij het thema was er..
Read more
Check de actie van vandaag en bestel je uitje met korting of een leuke extra! CareynKaart; de zekerheid van hulp, leuke uitjes en korting, wees..
Read more

Kortingsbon wasmachine eandis 2019


kortingsbon wasmachine eandis 2019

Verder verloop, als je zelf alles afhandelt zal je jouw gepersonaliseerde bon wat later in de brievenbus krijgen. Bedrag, de waarde van de kortingsbon is bepaald op 150 euro. Wat later krijg je jouw gepersonaliseerde bon in de brievenbus. Voorwaarden, de kortingsbon is er voor personen die recht hebben op de maximumprijs voor elektriciteit en aardgas; (beschermde afnemers). De handelaar is verplicht de factuur op te maken op naam van degene aan wie de kortingsbon toegekend. Omschrijving, je hebt een nieuwe koelkast of wasmachine nodig?

Beste klant, Omdat we de handen in elkaar slaan met Infrax zal deze website op 7 februari verdwijnen, maar uiteraard blijven onze diensten bestaan. Veurnestraat 22, 8970 Poperinge, maandag: 15u - 18u15 - Vrijdag: 9u - 12u. Spouwmuurisolatie, buitenmuurisolatie via binnenzijde, vloerisolatie, beglazing, premies voor nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen (aangesloten op het distributienet voor 1/1/2014 of bouwaanvraag uiterlijk op Installatie warmtepomp.

De kortingsbon, met een begeleidende brief, wordt per aangetekende zending verstuurd. T, vleteren, ocmw, woestendorp 12, 8640 Vleteren. Je kunt ook een afspraak maken met een maatschappelijk werker van team energie tijdens de openingsuren persoonlijk aan de balie of telefonisch of via e-mail. Aanvraagformulier, download het aanvraagformulier voor de kortingsbon. Of je hebt een afspraak met een maatschappelijk werker van het ocmw en je komt op afgesproken moment langs.

Shabu shabu kortingsbon
C en a kortingsbon


Sitemap