Main Page Sitemap

Top news

Pasen15 Verlopen op: Van den Assem kortingscode - 50 extra 10 korting op. Besparen, geverifieerde deal, alleen vandaag: tot 35 korting bij Slangenreizen. Besparen, geverifieerde..
Read more
Vakantieland Tunesi, een zeer gastvrij land met eeuwenoude tradities en een rijke historie die tot ver voor onze jaartelling teruggaat. Bekijk onze uitgebreide informatie over..
Read more
Denk hierbij aan must sees en horecagelegenheden. WowDeal in, roermond - Tot 90 korting! Halloween The Villains IV in Mondo Verde 4 recensies, landgraaf, nAAR..
Read more

U ov altijd voordeel


u ov altijd voordeel

tot. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Kurzstrecke Ticket is geldig voor een rit van maximaal drie S- of U-Bahnstations, danwel niet meer dan zes haltes met de bus of tram. In het centrum is het U-Bahnnet veel fijnmaziger, maar de S-Bahn rijdt veel verder de regio. In de metrowagons, trams en bussen is vaak korting preston palace oktober een speciale plek voor rolstoelen gereserveerd. Wat is het verschil tussen de U-Bahn en de S-Bahn?

u ov altijd voordeel

Dan is een Kleingruppenkarte wat voor jullie. Daarnaast rijden er overal bussen, trams en taxis in Berlijn. Makkelijk, snel en scheelt ook nog eens een hoop papier! De treinen zijn lang en rijden frequent. Vergeet je ticket niet af te stempelen, anders is deze ongeldig Zijn tweedehands tickets een geldig vervoersbewijs? Bij het loket Een loket ( Kundenzentrum ) vind je alleen op de grotere stations zoals Hauptbahnhof, Spandau en Ostbahnhof, de stations waar je ook aankomt wanneer je met de trein naar Berlijn reist. Je maakt tenslotte gebruik van een dienst en daar betaal je voor. De kortingen voor de CityTourCard vind je hier: m De kortingen voor de Welcome Card vind je hier: /welcomecard De tickets kun je vinden in de ticketautomaten maar ook bij het loket (dan krijg je er een boekje bij) op de grote stations. De Oberbaumbr├╝cke staat tussen de stations Warschauer Strasse en Schlesisches Tor aan het begin van. In de bus kun je alleen tickets met contant geld kopen en in de tram werken de automaten zelfs enkel met muntgeld. Hoe kom je het snelst van Alexanderplatz naar je hotel?

Altijd Voordeel Abonnementenu ov altijd voordeel


Sitemap