Main Page Sitemap

Top news

Cadeautjes nl kortingscode, dieetwebshop kortingscode, outletsportschoenen kortingscode, je fotos worden bij Pixum uitsluiten op premium fotopapier gedrukt. Koop vandaag de dag om te profiteren van..
Read more
Voor CJP-pas houders: Een geldige CJP-pas 12 tot en met 17 ouder dan 65: Een geldige legitimatie. Midimedia kortingscode, fotofabriek korting, met korting naar..
Read more
Duurzaamheid H M heeft als visie om duurzame en betaalbare fashion te verkopen. Als je vervolgens op 'Bestellen' klikt wordt de jouw bestelling geplaatst en..
Read more

Korting handwerkbeurs zwolle


korting handwerkbeurs zwolle

mee ben. Parkeren is gratis, data : donderdag 14 t/m zondag 17 februari 2019. Terug naar overzicht koop hier je toegangskaarten. Het duurt nog even maar we zijn al druk bezig met standhouders, workshops, leuke gasten en tentoonstellingen. Maar misschien is de sfeer van de beurs dan ook net wat ik al benoemde).

10 euro korting bol
Boeken met korting linda
Dakine online korting

Onderstaand is alle informatie over de Handwerkbeurs 2019 in Zwolle samengevat, waaronder de openingstijden, locatie en adres, tickets en kaartverkoop, programma en de bereikbaarheid met de auto en trein. Kaarten voor de Handwerkbeurs in Zwolle kosten via de dagkassa 10 per persoon. Over de lunch gesprokenDe catering op de handwerkdagen is goed verzorgd! 40 internationale ijskunstenaars hebben het thema Wereldberoemde verhalen uitgebeelde in een magische wereld van sneeuw- en ijsbeelden tot wel 6 meter hoog. Als treinkaartje voor 9 uur reizen bezoeker aan de Handwerkbeurs ontvangt u op vertoon van uw ticket maar liefst 50 korting. Bezoeken Handwerkbeurs Zwolle, de Handwerkbeurs vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres van deze locatie is de Rieteweg. Voor het eerst gaat de Nederlandse Handwerkbeurs de grens over!

Korting handwerkbeurs zwolle
korting handwerkbeurs zwolle


Sitemap