Main Page Sitemap

Top news

Sorteer op: StandaardLaagste prijsAlfabetisch. De groene prijs op de boekingspagina laat de prijs zien inclusief je anwb Ledenvoordeel. Reizen, uitjes en producten. Gütesiegel sind eine..
Read more
Den Haag (0 beoordelingen in Museum Bredius, gelegen aan de Hofvijver in een 18e eeuws herenhuis, beleeft u de privé collectie van Abraham Bredius met.a...
Read more
Pak deze korting, deze korting is alleen geldig voor abonnementhouders. Kortingscodes voor webwinkels zoals Bobbejaanland Geldig t/m februari 2019 10 korting op een lokale..
Read more

Korting handwerkbeurs zwolle


korting handwerkbeurs zwolle

mee ben. Parkeren is gratis, data : donderdag 14 t/m zondag 17 februari 2019. Terug naar overzicht koop hier je toegangskaarten. Het duurt nog even maar we zijn al druk bezig met standhouders, workshops, leuke gasten en tentoonstellingen. Maar misschien is de sfeer van de beurs dan ook net wat ik al benoemde).

10 euro korting bol
Boeken met korting linda
Dakine online korting

Onderstaand is alle informatie over de Handwerkbeurs 2019 in Zwolle samengevat, waaronder de openingstijden, locatie en adres, tickets en kaartverkoop, programma en de bereikbaarheid met de auto en trein. Kaarten voor de Handwerkbeurs in Zwolle kosten via de dagkassa 10 per persoon. Over de lunch gesprokenDe catering op de handwerkdagen is goed verzorgd! 40 internationale ijskunstenaars hebben het thema Wereldberoemde verhalen uitgebeelde in een magische wereld van sneeuw- en ijsbeelden tot wel 6 meter hoog. Als treinkaartje voor 9 uur reizen bezoeker aan de Handwerkbeurs ontvangt u op vertoon van uw ticket maar liefst 50 korting. Bezoeken Handwerkbeurs Zwolle, de Handwerkbeurs vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres van deze locatie is de Rieteweg. Voor het eerst gaat de Nederlandse Handwerkbeurs de grens over!

Korting handwerkbeurs zwolle
korting handwerkbeurs zwolle


Sitemap