Main Page Sitemap

Top news

Leuk om te weten: deze salon heeft een award gekregen voor Most Popular Salon 2017! We volgen het hele jaar door opleidingen en trainingen, zowel..
Read more
Cooking, refrigeration, heating and water heaters are accepted as long as the containers are switched off, weigh no more than 47kg and are not more..
Read more
Als een actiecode ook geldig is op sale items, dan kun je zelfs profiteren van 3x korting. Er zijn verschillende soorten benamingen voor kortingscodes, want..
Read more

Dinerbuffet van der valk


dinerbuffet van der valk

onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken, bestaande uit huiswijn, tapbier (Bavaria frisdrank, vruchtensap, port, sherry, vermouth, jenever en vieux. Niet geldig op feestdagen en thema live-cookings. Van smoothies en versgeperst sinaasappelsap tot pannenkoeken en warme croissants. Het assortiment wisselt wekelijks en wordt aangepast aan de seizoenen. Het aanbod is enkelvoudig het onderstaande aanbod verschilt per hotel. Home, verrassende Live Cooking spektakels bij Van der Valk. Kinderen 4 t/m 11 jaar 15,-.k. Bekijk het aanbod van de deelnemende hotels hieronder en reserveer een tafel! De kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zijn op zondag gratis. Bekijk onze culinaire arrangementen of boek een overnachting in een hotel naar keuze.

Live Cooking Van der Valk Hotels Restaurants Valk Verrastdinerbuffet van der valk

Kortingscode van dort mode
Soldaat van oranje kaarten met korting

Voor elke smaak presenteren we diverse culinaire verrassingen. Tijd.00-21.00 uur op vrijdag.00-21.00 uur op zaterdag.30-20.00 uur op zondag, prijs 35,00.p. Reserveer hier uw tafel. (all-in kinderen 4 t/m 11 jaar 17,50 (all-in). Op het eind van de avond serveren wij op de buffeteilanden een dessertbuffet voor.dinerbuffet van der valk

Lees verder en ontdek onze de heerlijke gerechten.
Buffet van, van der Valk, apeldoorn.
Lees verder en ontdek onze de heerlijke gerechten die onze chef kok.
Bekijk de Live Cooking, diner Buffet van, van der Valk, hotel Restaurant Den Bosch Vught.
Heerlijk genieten van ons Live-Cooking dinerbuffet met familie en/ of vrienden is een waar spektakel, waarbij een team van koks en patissiers.


Sitemap