Main Page Sitemap

Top news

In de prijs zitten standaard alle basiskortingen en speciale aanbiedingen verwerkt. Het kan zijn dat er in bepaalde periodes geen weekend- of midweekverblijven beschikbaar zijn..
Read more
Een wagon voor boomstammen, een kraa. Lego City 60197 Passagierstrein 150,98 m garantie Ga naar het treinstation voor een leuke rit! Lego duplo 10872 treinbrug en rails 24,99 garantie Voeg deze lego duplo set 10872 Treinbrug en..
Read more
Wil je zelf bloemen planten, de tuin wat opfleuren? Voeg toe aan je favorieten voor alle laatste promoties en kortingscode van alle grote webshops. Of..
Read more

Dinerbuffet van der valk


dinerbuffet van der valk

onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken, bestaande uit huiswijn, tapbier (Bavaria frisdrank, vruchtensap, port, sherry, vermouth, jenever en vieux. Niet geldig op feestdagen en thema live-cookings. Van smoothies en versgeperst sinaasappelsap tot pannenkoeken en warme croissants. Het assortiment wisselt wekelijks en wordt aangepast aan de seizoenen. Het aanbod is enkelvoudig het onderstaande aanbod verschilt per hotel. Home, verrassende Live Cooking spektakels bij Van der Valk. Kinderen 4 t/m 11 jaar 15,-.k. Bekijk het aanbod van de deelnemende hotels hieronder en reserveer een tafel! De kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zijn op zondag gratis. Bekijk onze culinaire arrangementen of boek een overnachting in een hotel naar keuze.

Live Cooking Van der Valk Hotels Restaurants Valk Verrastdinerbuffet van der valk

Kortingscode van dort mode
Soldaat van oranje kaarten met korting

Voor elke smaak presenteren we diverse culinaire verrassingen. Tijd.00-21.00 uur op vrijdag.00-21.00 uur op zaterdag.30-20.00 uur op zondag, prijs 35,00.p. Reserveer hier uw tafel. (all-in kinderen 4 t/m 11 jaar 17,50 (all-in). Op het eind van de avond serveren wij op de buffeteilanden een dessertbuffet voor.dinerbuffet van der valk

Lees verder en ontdek onze de heerlijke gerechten.
Buffet van, van der Valk, apeldoorn.
Lees verder en ontdek onze de heerlijke gerechten die onze chef kok.
Bekijk de Live Cooking, diner Buffet van, van der Valk, hotel Restaurant Den Bosch Vught.
Heerlijk genieten van ons Live-Cooking dinerbuffet met familie en/ of vrienden is een waar spektakel, waarbij een team van koks en patissiers.


Sitemap