Main Page Sitemap

Top news

Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Geld terug bij vertraging, wat..
Read more
Daarnaast bezit de selfiecamera autofocus én gezichtsherkenning voor de beste fotos. 99,- euro voor optimaal luister plezier! De oordopjes blokkeren externe geluiden waardoor je..
Read more
Voor extra voordelige sportkleding en sportschoenen moet je bij Avantisport zijn. Retourneren is bij Avantisport geen enkel probleem, je krijgt hiervoor altijd 14 dagen de..
Read more

Kortingsbonnen plaswijckpark


kortingsbonnen plaswijckpark

te voren te reserveren. Bovendien zijn er voorstellingen in het theater! Bekijk ook zeker het prachtige kerstdorp. In het Huis van de Heuvel wacht een grote binnenspeeltuin, waar je urenlang kunt spelen. Hartstikke handig voor al die zware jassen en tassen! Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld.

Mocht het onverwacht gaan regenen dan wijk je uit naar de Binnenspeeltuin van zo'n 250 vierkante meter! Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en kortingscode flow.nl voorkom dat je Plaswijckpark en andere kortingen mist! Personeel, faciliteiten, aanbod, zoveel mogelijkheden, als je alles gehad zo hebben, dan ben je echt versleten. Wie nog geen genoeg heeft van de speeltuin, kan ook nog een rondje op het meer fietsen met een waterfiets. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Plaswijckpark korting! Het park wordt omgetoverd tot een winters paradijs. Dus kleiner dan een groot pretpark, maar het is z'n geld dubbel en dwars waard. Groepskorting, groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van 12,95 en betalen slechts 10,35 per persoon. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Rotondes, een spoorwegovergang, verkeerslichten en bushaltes: onderweg kom je van alles tegen! Kijk hier voor actuele prijzen.

Rotterdam (0 beoordelingen) Bungelland Rotterdam is een leuke overdekt speeltuin, waar van alles te beleven is voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Personeel, faciliteiten, aanbod, geweldig park, kijk voor actuele toegangsprijzen op de /.


Sitemap