Main Page Sitemap

Top news

Stox compressiekousen, wij hrdlprs zijn natuurlijk continue op zoek naar de mooiste hardloop producten. Die kous werkt dan heel goed tijdens sport, maar minder..
Read more
Acties zoals de zomertoer waarbij je twee dagen onbeperkt mag reizen voor een vast bedrag. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Deze..
Read more
De Huttenheugte, net buiten Coevorden vind je het natuurgebied de Huttenheugte. Vanaf 249 voor 4 personen, 3 nachten. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen :-)...
Read more

Continium kerkrade openingstijden


continium kerkrade openingstijden

tickets te downloaden en uit te printen. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Goed om te weten: Ook Aken voert een milieusticker. Dan heb je vanaf 1 februari 2016 een milieusticker (Umweltplakette) nodig. Wie zonder deze sticker toch door de milieuzone (grotendeels het gebied binnen de buitenring rond Aken) rijdt, riskeert een boete. Een kaart en actuele informatie over de milieuzone vind je op: /umweltzone, voor verdere vragen kan je steeds contact opnemen via.continium kerkrade openingstijden

Kerkrade in Zuid Limburg.
Openingstijden regulier, continium discovery center is open van dinsdag tot en met zondag van.00 tot.00 uur.
Daarnaast zijn we ook maandags open tijdens schoolvakanties (regio zuid).
Ga op ontdekkingsreis bij.

Continium, discovery Center in, kerkrade. Een leuk en leerzaam uitje over wetenschap en techniek! Tickets voor maar 7,50. Bezoek de websites voor de actuele openingstijden prijzen. Gelegen in het hart van de Euregio, is de Voerstreek het ideale vertrekpunt voor tal van interessante daguitstappen. Let op: controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen op deze pagina.


Sitemap