Main Page Sitemap

Top news

Een verbeterde thermostaatinterface en de nieuwe slimme schemas in de app maken. Vanaf het eerste moment gaat dat eigenlijk vanzelf. Zo vinden de meeste mensen..
Read more
First, choose your favorite products and add them into your shopping cart. With Mac Hot Discount Codes, Enjoy Great Savings. How To Use Coupon Codes..
Read more
Dal voordeel: de Nederlandse Spoorwegen hebben nu een leuke aanbieding waarvan je maar liefst én jaar lang kunt profiteren. Houd er wel rekening mee dat..
Read more

Continium kerkrade openingstijden


continium kerkrade openingstijden

tickets te downloaden en uit te printen. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Goed om te weten: Ook Aken voert een milieusticker. Dan heb je vanaf 1 februari 2016 een milieusticker (Umweltplakette) nodig. Wie zonder deze sticker toch door de milieuzone (grotendeels het gebied binnen de buitenring rond Aken) rijdt, riskeert een boete. Een kaart en actuele informatie over de milieuzone vind je op: /umweltzone, voor verdere vragen kan je steeds contact opnemen via.continium kerkrade openingstijden

Kerkrade in Zuid Limburg.
Openingstijden regulier, continium discovery center is open van dinsdag tot en met zondag van.00 tot.00 uur.
Daarnaast zijn we ook maandags open tijdens schoolvakanties (regio zuid).
Ga op ontdekkingsreis bij.

Continium, discovery Center in, kerkrade. Een leuk en leerzaam uitje over wetenschap en techniek! Tickets voor maar 7,50. Bezoek de websites voor de actuele openingstijden prijzen. Gelegen in het hart van de Euregio, is de Voerstreek het ideale vertrekpunt voor tal van interessante daguitstappen. Let op: controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen op deze pagina.


Sitemap