Main Page Sitemap

Top news

Voorwaarde voor het retourneren is dat het product in dezelfde staat door ons ontvangen wordt als dat het aan jou geleverd was. Bekijk meer Trustpilot..
Read more
Isa Hoes, Vivian Reijs etc. (Kun je eventueel gratis ophalen bij de winkel.) 4 weken AD, Gratis 6x per week het AD in je bus..
Read more
Modelbouwshow goes korting, specsavers kortingscode, kortingsbon centerparcs 50, vliegtickets korting. Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen betaalbarekralen, misschien zijn er een aantal..
Read more

Pepper korting landal


pepper korting landal

enige wat wij van hen nodig hebben is een pasfoto. Je kunt hier de gegevens aanpassen. Klik op opslaan om de wijzigingen op te slaan. Als je het Gezinsabonnement 2018 hebt verlengd, moet je bij het ophalen van het nieuwe gezinsabonnement het gezinsabonnement 2018 laten zien. Wij kiezen dus voor én abonnement waar vader, moeder en alle kinderen op staan. Ik heb de fotos voor gezinsabonnement 2018 online klaar gezet. Recente pasfotos van iedereen die op het nieuwe gezinsabonnement komt te staan (incl. Heb ik toegang tot evenementen in Kinderpretpark Julianatoren buiten het seizoen? Wat verstaan wij onder een gezin? Ik heb geen inloggegevens ontvangen.

De gegevens van de personen zie je door op de onderstaande afbeelding te klikken:. Ik ben mijn inloggegevens libelle zomerweek 2019 kortingskaartjes kwijt. Indien je tijdens het online bestellen ervoor hebt gekozen om niet meteen de (pas)fotos van iedereen die op het gezinsabonnement komt te staan te uploaden, dan dien je dat eerst te doen alvorens je het abonnement komt ophalen bij onze hoofdkassa. Dit vergemakkelijkt de entree controle bij het pretpark. Je kunt dit aantonen door bijvoorbeeld een paspoort, uittreksel geboorteregister (GBA) of zorgverzekeringspolis.


Sitemap