Main Page Sitemap

Top news

If you would like to figure out the most suitable time to take a trip then using CheapTickets could be the best option for..
Read more
Waarom bij de, mediamarkt bestellen? Black, friday nog meer van de prijzen afgehaald. Oude bestanden worden overgezet, en je krijgt uitleg van populaire functies. Black..
Read more
Kortingscode printweb, Onlineverf nl kortingscode, Geldig t/m december 2018, vistaprint kortingscode voor 50 korting op alle visitekaartjes. Geldig t/m december 2018, vistaprint korting: 20..
Read more

Wanneer korting bij ns


wanneer korting bij ns

gratis verstrekt. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief. Voor een internationale reis mag namelijk niet ingecheckt of uitgecheckt worden. Tijdens het weekend c&a kortingscodes de hele dag. In 2008 is de NS-Voordeelurenkaart vervangen door het Voordeelurenabonnement dat wordt geladen op een persoonlijke.

Met deze kaart kan men ook reizen (op saldo of met een ander abonnement) in het stads- en streekvervoer. Het Voordeelurenabonnement wordt niet meer verkocht. Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. In de voordeeluren (niet te verwarren met de daluren ) geldt actiecode pharos reizen de 40 korting niet alleen voor het VDU, maar ook als korting met een Grensabonnement buiten het vaste traject. Bestaande voordeelurenabonnementen kunnen nog steeds verlengd worden en kunnen ook overgezet worden op een nieuwe OV-chipkaart wanneer de geldigheid daarvan afloopt of bij verlies, diefstal of een defect.


Sitemap