Main Page Sitemap

Top news

Is het een voordeur, tuindeur of achterdeur, dan wilt u deze natuurlijk veilig op slot doen. Denk hierbij aan: Binnendeuren, voordeuren, achterdeuren. Of is het..
Read more
Vooral de gewijzigde applicatietechniek heeft aanvankelijk bij meerdere parketteurs een drempel opgeworpen. Acrylaatlakken hebben evenals PU een goede chemicalinbestendigheid maar zijn als afwerklak voor parket..
Read more
Geldig t/m februari 2019, studenten ontvangen 6 korting op een MacBook. Door een kortingscode te zoeken, kopiren en te plakken bespaar je direct in de..
Read more

Korting klimbos rotterdam


korting klimbos rotterdam

Trail (7 t/m 11 jaar) 14,95.p. Pak je toch een kano! Hieronder een overzicht van alle prijzen. Volwassenen (18 jaar) 22,95.p. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Melding verbergen, meer info. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Zeeland Buitenland, serooskerke (ZL), klimrijk Brabant, veldhoven (NB), klimpark Kartplaza, nijverdal (GLD), klimpark Grolloo, grolloo (DR) - /kliloo. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Klimpark Fun Forest Rotterdam en andere kortingen mist! Met een beetje lef en slim bosinzicht klim je van tak naar tak. Voor de kleinere kinderen die nog net niet mogen klimmen is er een speciaal kidsparcours opgezet; dit is gratis. Bij deze actie kunnen de kortingen stijgen tot wel 40 procent. Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van Fun Forest te gaan. Klimmen bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Home, acties, klimpark Fun Forest, tarzan of Jane, je kunt lekker de boom in! Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel. Burgum (FR), community Updates. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Kinderen met een lengte tussen.30 m en.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een meeklimmende volwassene (18).


Sitemap