Main Page Sitemap

Top news

Dat mag natuurlijk ook. 3x gratis Kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het NS..
Read more
Wel opteren om een aantal opties extra te geven. Niet dat het een lelijke auto is, want die Astra's zijn nog steeds modern. Veel merken..
Read more
Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Uitgebreide informatie Direct bestellen. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Betalen kan snel, veilig en via uw eigen..
Read more

Korting klimbos rotterdam


korting klimbos rotterdam

Trail (7 t/m 11 jaar) 14,95.p. Pak je toch een kano! Hieronder een overzicht van alle prijzen. Volwassenen (18 jaar) 22,95.p. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Melding verbergen, meer info. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Zeeland Buitenland, serooskerke (ZL), klimrijk Brabant, veldhoven (NB), klimpark Kartplaza, nijverdal (GLD), klimpark Grolloo, grolloo (DR) - /kliloo. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Klimpark Fun Forest Rotterdam en andere kortingen mist! Met een beetje lef en slim bosinzicht klim je van tak naar tak. Voor de kleinere kinderen die nog net niet mogen klimmen is er een speciaal kidsparcours opgezet; dit is gratis. Bij deze actie kunnen de kortingen stijgen tot wel 40 procent. Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van Fun Forest te gaan. Klimmen bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Home, acties, klimpark Fun Forest, tarzan of Jane, je kunt lekker de boom in! Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel. Burgum (FR), community Updates. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Kinderen met een lengte tussen.30 m en.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een meeklimmende volwassene (18).


Sitemap