Main Page Sitemap

Top news

Elke dag starten nieuwe acties van gewilde merken met een beperkte voorraad en een looptijd van 2-4 dagen. Dan weet je waarschijnlijk dat je op..
Read more
Over Parijs, de attracties van Parijs, handige informatie copyright Weekendplanner.O.F. Onze dochter was bijvoorbeeld erg onder de indruk van het ingenieuze was-ophang-systeem. De vervoerskaart Paris..
Read more
Standard Delivery.00 (Free when you spend over 20). They have espadrille wedge heeled or strappy flat sandals. You could find site wide discounts, special asos..
Read more

Studenten ov iemand meenemen met korting


studenten ov iemand meenemen met korting

een van de ophaalautomaten die je tegenwoordig op bijna iedere straathoek ziet: de Albert Heijn, op het station en veel andere winkels. Heb je een, oV -chipkaart én het reisproduct opgehaald? NS Dal Voordeel abonnement het eerste jaar voor 29! Maar van wanneer tot wanneer is het precies weekend en wat wordt verstaan onder door de week? Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Tip: Meld je aan winparts korting voor Mijn. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Stopzetten Een student kan zijn studentenreisproduct beindigen door het stop te zetten bij een ophaalautomaat van het. Wisselen, als je nog nooit eerder een studentenreisproduct in bezit hebt gehad, wordt er automatisch een weekabonnement voor je klaargezet.

studenten ov iemand meenemen met kortingstudenten ov iemand meenemen met korting

En kan dat alleen doordeweeks (omdat ik dan gratis reis of kan dat ook in het weekend (als ik zelf ook met 40 korting reis?).
Ik wil iemand meenemen op een reis waarin het kortingtarief van 40 korting geldt.
Zelf heb ik een Studentenov waardoor ik gratis reis.
Hiermee kan ik echter wel personen mee laten reizen met 40 korting.

Startende studenten kunnen het studentenreisproduct ophalen vanaf de 15e van de maand voordat hun recht op studiefinanciering ingaat. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Je moet hiervoor wel toestemming geven. De geldigheidsduur van het studentenreisproduct is vastgelegd in de Wet studiefinanciering 2000. En hoe zit dat met de feestdagen? Er kan mee gereisd worden vanaf het moment dat de studiefinanciering ingaat. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Dan mag je drie reizigers meenemen met korting. Van dinsdag tot en met vrijdag betaal je in de ochtendspits het volle tarief (vr.00 uur). . Geldig in de meeste buurtbussen; niet geldig in nachtbus, taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en niet reguliere lijnen; alleen geldig op lijnen met een afwijkend tarief als er een toeslag wordt betaald. Om als student met het openbaar vervoer te kunnen reizen, heb je een studentenreisproduct nodig. En dan nu: reizen!studenten ov iemand meenemen met korting

Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode.
40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.

1 jaar wereldkeuken eindhoven kortingsbonnen
Rituals korting december 2019
Internet-bikes kortingscod


Sitemap