Main Page Sitemap

Top news

Klimbos Brabantse Wal, uP Events, de Brug Active, indoor Skydive Roosendaal. Wij hebben de leukste en meest originele kinderuitjes in Noord-Brabant voor u gevonden en..
Read more
Je bent niet zomaar uitgekeken, want de tuinen zijn samen wel 2500 vierkante meter groot. Welkom op de website van De Passiflorahoeve Vlindertuin in Harskamp..
Read more
Als je uitstapt, check je uit. Deze korting is gekoppeld aan Achteraf Betalen voor Consumenten (ABC). Je geeft door aan te melden toestemming dat de..
Read more

40 korting bus brabant


40 korting bus brabant

met een. Je kunt zelf bepalen wat een geschikte centrumzone is op onze website: Plan je reis op Klik onder het reisadvies op "Bekijk korting en details". Wat is het Studentenreisproduct? Meer informatie vind je hieronder. Via de webwinkel van de, oV-bedrijven. TIP: Kinderen van 4 t/m 11 jaar en mensen van 65 jaar en ouder kunnen met 34 leeftijdskorting reizen, net zoals dat kan met de roze strippenkaart. Wat is een centrumzone? Sentire Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. .

De busdiensten worden in opdracht van de provincie uitgevoerd door Arriva (in West, Midden- en Oost. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina.

Madame tussauds korting postcodeloterij
Korting duinrell kaartjes
Iens 50 korting den bosch

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers krijgen 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Als je dit product koopt stel je een centrumzone vast en het aantal zones dat je nodig hebt. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). De prijs is afhankelijk van het aantal sterren en het gebied waar je in reist. Brabant en draag zo bij aan beter openbaar vervoer in uw regio.

Brabant ) en Hermes (in Zuidoost-, brabant ). Voor praktische informatie over reistijden, acties en het laatste nieuws over bussen.


Sitemap