Main Page Sitemap

Top news

Met wat voor garen kun je niet naaien? Lees hier meer over tonpraten. Soms vloeit de alcohol ook rijkelijk en zit je de volgende ochtend..
Read more
29,95 verzendkosten boven de 20,- gratis anders 1,99 Uitgebreide omschrijving Deze schattige, kleine kameleon van Fisher-Price stimuleert Naar dealNaar deal 320Verlopen nov 15e 2017nov..
Read more
Bekijk de kortingscode, fC58nbod. Is de grootste website in Nederland voor online besparen. Read more, in 3 snelle stappen bespaar je makkelijk heel wat op..
Read more

Anonieme ov chipkaart meereizen


anonieme ov chipkaart meereizen

Er is een maximumtarief, als het maximumtarief is bereikt, zijn alle volgende ritten gratis, mits er steeds na uitchecken binnen 35 minuten weer wordt ingecheckt. Dit is het geval in Alkmaar, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Bijlmer, Hilversum, Enschede, Alleen nog pinnen in Arriva-bussen vanaf 2018 Contant geld uit de bus - Connexxion. Meereizen met korting bij. Wegwerpkaart bewerken Het elektronische binnenwerk van de wegwerp-OV-chipkaart van NS, na verwijdering van de papieren voor- en achterzijde. Om voor het daltarief te reizen, moet men tijdens de daluren inchecken.

Een reis begint op het moment van inchecken en eindigt 35 minuten na het uitchecken. Bij een omweg, rondreis of terugreis moet men uit- en weer inchecken op het moment dat aan de logische route niet meer voldaan wordt. Dal Vrij : 40 korting vr 6:30, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.

Voordelen van de anonieme OV-chipkaart, de anonieme OV-chipkaart heeft voordelen: Je kunt de anonieme OV-chipkaart delen met familieleden / collegas. Kies de gewenste klasse en druk vervolgens op Akkoord. Men kan echter proberen het bedrag bij de busmaatschappij terug te vragen. Een fiets mag alleen tijdens de daluren meegenomen worden. Zorg dat er altijd genoeg saldo op je anonieme OV-chipkaart staat. Nederlandse Spoorwegen al in 1999 op werkbezoek. Iemand die reist van Deventer naar Borne, kan ervoor kiezen niet in Almelo maar in Hengelo over te stappen van NS naar Keolis.

Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Dat wilt dus zeggen dat je hem kunt delen met bijvoorbeeld familieleden. Saldo terugvragen is niet mogelijk als de rit langer dan 180 dagen geleden is; bij Qbuzz niet langer dan 63 dagen geleden. Zakelijk bewerken Hiervan zijn een aantal vormen: Een werkgever kan aan zijn personeel, onder bepaalde voorwaarden, belastingvrij een persoonlijke OV-chipkaart verstrekken. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig. Wordt er binnen 60 minuten in- en weer uitgecheckt, dan betaalt men niets. Wie tijdens de daluren vertrekt mag voor daltarief verder reizen als de spits is begonnen, maar de fiets mag dan niet meer mee.


Sitemap