Main Page Sitemap

Top news

Openhartig Zingeving, op werkdagen voor.00 besteld is morgen in huis. BTW - Copyright 2010. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om..
Read more
We gaan regelmatig samen op stap, pikken een film of dansvoorstelling mee of bezoeken een museum. Lees hier wanneer u kan genieten van een saunabeurt..
Read more
Ontvang de laatste kortingen van Toner en Cartridge direct in uw mailbox. Toner en Cartridge levert trouwens in heel de Benelux mits het betalen van..
Read more

Cjp cultuurkaart korting treinen


cjp cultuurkaart korting treinen

Bij de start van het Cultuurkaartjaar in 2009 gaf NS al tweemaal een miljoen kortingskaartjes weg aan alle middelbare scholieren met een Cultuurkaart. GVB Schooltoer geeft 24 uur lang toegang tot bus, tram doc booff korting en metro in Amsterdam voor 3,75. Alle merken (A-Z topmerken 30, mamma MIA! De actievoorwaarden en periode zijn te vinden op /ns en /ns. Ook huist ReplaceDirect andere accessoiresmerken;. Deze culturele creditcard met 15,- tegoed is ook een CJP-pas.

Schooltoer: een reisproduct van CJP, NS en GVB - Over CJP
Dagkaart van NS voor slechts 10,- met CJP - Informatie
Overzicht kortingen - Vind jouw CJP-voordeel in deze lijst

cjp cultuurkaart korting treinen

Bottega veneta korting, Velux horren korting, Ns korting madame tussauds amsterdam, Sauna s gravendeel korting,

Laat dat nou net precies. Deze treinkaartjes zijn gebruikt door duizenden individuele leerlingen en schoolklassen. Van Anne kortingsbon c&a online Frank Huis tot Tivoli en van Kunsthal tot Jonge Harten Theater Festival: een hele dag onbeperkt reizen met een Dagkaart van NS was nog nooit zo voordelig. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Deze is door CJP in het leven geroepen om het jongeren mogelijk te maken goedkoper cultuur te bezoeken. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, je abonnement op linda.

Voor de NS Schooltoer geldt dat inchecken niet mogelijk is tussen 06:30 en 09:00 en tussen.00.30 uur. Hiermee kunnen ze tot en met januari 2011 gedurende én dag onbeperkt door heel Nederland reizen met NS-treinen.


Sitemap