Main Page Sitemap

Top news

Namelijk digitale kortingsbonnen waarmee jij als consument extra voordeel krijgt. Belangrijke tips: Maak je aankoop zonder onderbreking helemaal. Nu elke dag nieuwe kortingcodes! Gebruik geen..
Read more
De voorstelling is altijd erg grappig en goed gespeeld. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Actievoorwaarden /nl/algemene-voorwaarden binnenspeeltuin, het Land van Jan Klaassen heeft een..
Read more
Naast dit artikel kopen ook veel mensen spullen van California of Schluckwerder. Copyright notice, no part of this publication may be reproduced, published, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by any means..
Read more

Chinese muur den haag verjaardag


chinese muur den haag verjaardag

van beide mogendheden te beperken tot 195.000. Als hij op het midden van de brug staat, wil hij weer terug. 23 - In het met ruim.000 toeschouwers uitverkochte National Hockey Stadium in Lahore wint de Nederlandse hockeyploeg voor de tweede keer in de geschiedenis de wereldtitel. 11 - Om gezondheidsredenen legt Moeder Teresa de leiding van haar orde neer.

chinese muur den haag verjaardag

Chinese muur den haag verjaardag
chinese muur den haag verjaardag

4 - De stad Dinant viert het honderdvijftigjarig bestaan van de saxofoon met een concert waaraan duizenden saxofoonspelers uit heel Europa deelnemen. 25 - In Zimbabwe wordt de noodtoestand, die sinds 1965 van kracht was, door de regering opgeheven. 4 - Bij de verkiezingen in de Sovjetrepublieken Rusland, Wit-Rusland en Oekrane worden de beste resultaten behaald door de hervormingsgezinde kandidaten. Enkele honderden meters van de Muur worden als monument bewaard. De Iraakse luchtmacht wordt uitgerust met chemische wapens. De Hubbletelescoop wordt gelanceerd. 10 - Paus Johannes Paulus II wijdt in Yamoussoukro.L.V. 27 - Station Dordrecht Stadspolders wordt geopend. 22 - De BRT beslist om zijn huisorkest, de Big Band, dat onder leiding staat van Freddy Sunder, op te doeken. 'Ik ben mijn zus verloren aan huidkanker' Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Want je moet achter de laatste rijden om de laatste in te kunnen halen en dan rijd je dus laatste. Het nieuwe informatieve ochtendprogramma Voor de dag.


Sitemap