Main Page Sitemap

Top news

Als je uitstapt, check je uit. Deze korting is gekoppeld aan Achteraf Betalen voor Consumenten (ABC). Je geeft door aan te melden toestemming dat de..
Read more
Je bent niet zomaar uitgekeken, want de tuinen zijn samen wel 2500 vierkante meter groot. Welkom op de website van De Passiflorahoeve Vlindertuin in Harskamp..
Read more
Klimbos Brabantse Wal, uP Events, de Brug Active, indoor Skydive Roosendaal. Wij hebben de leukste en meest originele kinderuitjes in Noord-Brabant voor u gevonden en..
Read more

Museum beeld en geluid korting


museum beeld en geluid korting

als muziek in jouw oren klinken. Porselein, oude fotos en memorabilia uit te bewonderen. Het grootste deel van het gebouw wordt dan ook gebruikt als museum Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Hilversum. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. Daarnaast maak je prachtige arrangementen van groen en weet je jouw enthousiasme over te brengen op de klant.

Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie.
Het museum, de, beeld en Geluid experience, is dinsdag t/m zondag open van 10 tot 17:00 uur.
Met 20 personen of meer krijg je 10 procent korting.
Je dient je dan wel vooraf aan te melden.
Ons adres is Media Parkboulevard 1, 1217.

Weekend ov korting zomervakantie, Promovendum korting bril,

Toegankelijkheid, rolstoelen, er zijn enkele rolstoelen beschikbaar voor bezoekers. Het feestje van Sesamstraat bij het Beeld en Geluid museum vind je hier Werk je bij het Nederlands Instituut Beeld Geluid. Inschrijven voor de nieuwsbrief levert je een korting op van 10 op je volgende bestelling in de vorm van. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogrammas, video(games geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Bij Pixum kun je jouw foto vergroten en er prachtige, museumwaardige wanddecoratie van maken. U ontdekt alles over beeld en geluid Beeld en geluid museum met korting, Korting dagje uit actief. In dit museum kan de bezoeker in de huid kruipen van een In het atelier van Carel Willink Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Met 20 personen of meer krijg je 10 procent korting. Bezoek het museum, ontdek de collectie en onderzoek met onze kennis. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook c en a online Beeld En Geluid korting!

Sauna level leiden korting, Spa kortingsbonnen water, Dfds korting,


Sitemap