Main Page Sitemap

Top news

Karwei kortingsbon 2018 mei, nightlife living kortingsbon, oliemeulen kortingsbon. Elysium, kooilaan 1 2665 KR Bleiswijk, t lees ook: Geschreven door. Boekje met kortingsbonnen, door..
Read more
Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en bieden veel extra zekerheden. Geldig t/m februari 2019 Hertz kortingscode: pak nu 10 korting op autoverhuur Pak deze codegr5p Geldig..
Read more
Het assortiment van Partywinkel is opgebouwd om een knallend feest te geven. M gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij..
Read more

Praxis korting verhuizen


praxis korting verhuizen

Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen). En spaar je Air Miles? Praxis is de enige bouwmarkt in Nederland waar je Air Miles kan sparen én kan inwisselen. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Bovenstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op onze keuzekortingsbon, welkomstkorting en verhuisactie. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, zo ontvang je elke week alle acties, geven je advies en tips en helpen we je met elke klus in huis.

Praxis korting verhuizen
praxis korting verhuizen

Check de wekelijkse folder, die staat vol met aanbiedingen! Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Bij kortingscode mycom (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing.


Sitemap