Main Page Sitemap

Top news

Eenman1979 vrijdag 27 augustus 2010 15:42 Alle reacties Link kopieren Het maakt opzich niet veel uit. Obstacles are those frightful things you see when..
Read more
Dat gaat wel eens mis, en dan laat ik het gewoon op de grond liggen. Samen met klasgenoten Pien, Ani en Merit zit hij in..
Read more
Extra vakantie korting Corendon reizen 2019. Korting Actie Kras reizen, nu tot 100.- korting per persoon op vakantie boekingen 2019. 10 Korting op alle vakanties..
Read more

Ov met korting


ov met korting

rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Je korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Met een persoonlijke OV-chipkaart kun je: gebruikmaken van persoonsgebonden reisproducten, zoals een maandabonnement, een trajectkaart of een busabonnement. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. We helpen je graag een handje, daarom hebben. Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys.

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.
Met Altijd Korting abonnement Maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel.
Voor scholieren van 12 tot en met 18 jaar geldt zelfs een korting van 40!
OV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland.
Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van.

Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones. . Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Er zijn dan verschillende abonnementen of kaarten om voordelig te reizen met de bus, tram en metro: Altijd Korting, wat is het?


Sitemap