Main Page Sitemap

Top news

Daarnaast zijn er ook aanbiedingen om er te blijven overnachten. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die..
Read more
Klik op "In shoppingbag". Klik op "Aankoop voltooien". Ruim 300.000 leden 100 veilig. Hiermee ontvang je dan extra korting op een bepaald artikel of een..
Read more
Klik verkrijg korting ontdek snel de beste Mediamarkt promoties en geniet van vlijmscherpe prijzen met mooie kortingen. Ontdek de code(s) Van zodra je de juiste..
Read more

Korting race planet amsterdam


korting race planet amsterdam

is niet ingevuld. Over de jaren heen heeft Race Planet miljoenen mensen verwelkomd uit zowel binnen- als buitenland. Amsterdam en, kortingscode zalando lounge 15 delft, waardoor je in de Randstad altijd maar een half uurtje van ons verwijderd bent. Race Planet heeft een uitgebreide bar en keuken. . Of kom zomaar een keer langs! De hoogteverschillen zijn echt spectaculair! Race Planet Amsterdam heeft twee kartbanen en Race Planet Delft heeft er maar liefst drie verdeeld over vier (!) verdiepingen. Vergeet niet. Voor grotere groepen hebben wij diverse cateringmogelijkheden en arrangementen op het menu!

Korting race planet amsterdam
korting race planet amsterdam

Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. Maar Race Planet biedt natuurlijk meer dan dat, want kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 meter) zijn van harte welkom voor hun eerste rondjes over het asfalt van de kartbanen tijdens speciale kinderheats.

Race Planet is goed bereikbaar want de locaties zijn gelegen naast de A5 in Amsterdam en de A13 in Delft. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Maar Race Planet biedt vél meer dan karten alleen. Bleekemolens Race Planet website te bekijken om te zien of er aanbiedingen beschikbaar zijn. Race Planet Amsterdam biedt daarnaast een geweldige lasergame arena en een indoor speelparadijs waar de jongere gasten zich de hele dag kunnen vermaken. . Heb je dorst of trek gekregen? Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing. Bekijk hier onze instructievideo. Voordat je gaat rijden, zijn er wel een aantal dingen die je moet weten.

Booking kortingscode invullen, Zalando 20 euro kortingsbon,


Sitemap