Main Page Sitemap

Top news

Alle codes die je hier vindt zijn gratis en voor iedereen te gebruiken. Ga verder met betalen. Via onze zoekfunctie op de homepage zoek..
Read more
Bent u in het bezit van een geldig abonnement bij een van de 13 leden van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, dan ontvangt u onderstaande..
Read more
Gluren bij de buren zondag 10 februari, mag je grappen maken over de koning? Bij de kassa kun je hier naar vragen. Dan zal dit..
Read more

Samenreiskorting 4 euro


samenreiskorting 4 euro

Als u gewoon op de reisplanner afgaat, kies je de eerste vertrekoptie. Ga naar automatisch opladen, in- en uitchecken. Bij abonnementen worden de vergoedingen berekend als klein deel van de totale abonnementskosten.

Samenreiskorting 4 euro
samenreiskorting 4 euro

Dan kan je gaan carpoolen. Bij het inchecken wordt er in de trein 20 euro afgeschreven (bij abonneehouders 10 euro) en in de bus 4 euro. Voor meer informatie: /abonnementen 2, samenreiskorting, ken je iemand met een studenten-OV of een NS-abonnement? Met vijf retourtjes op dit traject in én jaar ben je al goedkoper uit met de kortingskaart. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet op tijd opladen van een gekocht reisproduct of abonnement op een OV-chipkaart. Zoomniveau) op in een cookie. Dan mag je in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met je mee laten reizen.

Kortingscode zalando 200 euro
Bol 10 euro korting lego
5 euro korting vidaxl
Ici paris 5 euro nieuwsbrief

Heb je kortingscode kipling belgie via onze webshop een reisproduct of een abonnement besteld, dan moet je het aangekochte product nog wel op je OV-chipkaart zetten voordat je ermee kunt reizen. Hoe moet je Samenreiskorting van je OV-chipkaart verwijderen? Bij een kortingsproduct is het nodig om ook voldoende saldo op je OV-chipkaart te hebben, voordat je ermee kunt reizen. Men moet Samenreiskorting dus vermijden (zo nodig stopzetten) als men vrij gaat reizen. Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat? Als je in de bus, metro of tram instapt, check je in door de kaart voor het incheckkastjete houden.


Sitemap