Main Page Sitemap

Top news

Pak de Korting 36 keer gebruikt 323 Dagen Geldig 100 Succes, sintpakketten, bij Makro Kerstpakketten bestel je ook de leukste Sintpakketten! Wil je meer informatie..
Read more
109,90 EUR 109,90 EUR quickshop New Balance MS247GTX. New Balance, cM997HAI. 94,90 EUR 47,50 EUR quickshop 50 korting New Balance MS247GY. New Balance, mX608WT...
Read more
Je kan deze zelf samenstellen op jouw rijgedrag en zo extra profiteren van een zeer voordelige premie. Claim direct 20 korting op een bestemming naar..
Read more

Samenreiskorting 4 euro


samenreiskorting 4 euro

Als u gewoon op de reisplanner afgaat, kies je de eerste vertrekoptie. Ga naar automatisch opladen, in- en uitchecken. Bij abonnementen worden de vergoedingen berekend als klein deel van de totale abonnementskosten.

Samenreiskorting 4 euro
samenreiskorting 4 euro

Dan kan je gaan carpoolen. Bij het inchecken wordt er in de trein 20 euro afgeschreven (bij abonneehouders 10 euro) en in de bus 4 euro. Voor meer informatie: /abonnementen 2, samenreiskorting, ken je iemand met een studenten-OV of een NS-abonnement? Met vijf retourtjes op dit traject in én jaar ben je al goedkoper uit met de kortingskaart. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet op tijd opladen van een gekocht reisproduct of abonnement op een OV-chipkaart. Zoomniveau) op in een cookie. Dan mag je in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met je mee laten reizen.

Kortingscode zalando 200 euro
Bol 10 euro korting lego
5 euro korting vidaxl
Ici paris 5 euro nieuwsbrief

Heb je kortingscode kipling belgie via onze webshop een reisproduct of een abonnement besteld, dan moet je het aangekochte product nog wel op je OV-chipkaart zetten voordat je ermee kunt reizen. Hoe moet je Samenreiskorting van je OV-chipkaart verwijderen? Bij een kortingsproduct is het nodig om ook voldoende saldo op je OV-chipkaart te hebben, voordat je ermee kunt reizen. Men moet Samenreiskorting dus vermijden (zo nodig stopzetten) als men vrij gaat reizen. Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat? Als je in de bus, metro of tram instapt, check je in door de kaart voor het incheckkastjete houden.


Sitemap