Main Page Sitemap

Top news

Maar geen nood, want in deze barre tijden is er altijd wel iemand die jou er doorheen sleept. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019..
Read more
Een invasie die was begonnen met wapperende vaandels en een half miljoen mannen in prachtige uniformen, eindigde zes maanden later in een nederlaag van ongekende..
Read more
Actie, ontvang een gratis glas bij aankoop van geselecteerde speciaalbiertjes bij. 5 korting bullet; Aanbieding Bier aanbieding bij Drankdozijn NEW items Nieuw aanbod dranken bij..
Read more

Aanbieding korting corpus


aanbieding korting corpus

Coprus niet bezoeken. De laatste reis door de mens start op doordeweekse dagen.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen.00 uur. Dan kun je een bezoek brengen aan Corpus.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Dinsdag 09:30 17:00, woensdag 09:30 17:00. Volgens het museum zelf is Corpus het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. En daarna is er bij de verdere nog zoveel te zien zodat het haast te veel is om alles te bekijken. Mait1984, 28 augustus 2018 Gezin Interessante en uitdagende reis door het lichaam. Wie s werelds meest unieke en interactieve attractie, corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire reis door de mens. Ben je op zoek naar Corpus korting? 1,-, bied mee voor, corpus tickets.a.

Aktie shop kortingsbonnen
Nike outlet store kortingscode
Treinkaartjes 40 korting

Volg onze dagje uit acties op Facebook. Dit komt niet alleen door de unieke omgeving van het bijzondere museum, maar ook omdat je er verschillende interactieve games en testjes kunt doen. Plaats geruime tijd voor jouw geplande bezoek een reservering bij corpus, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. Corpus gaat in mijn corpus. Word anwb lid voor 15,50 Praktisch Suggesties Schiedam (0 beoordelingen) Een museum met een kleurrijke collectie. Werking van de website, problemen met downloaden/printen, openingstijden klantenservice maandag tot en met vrijdag van.30 tot.30 uur.


Sitemap