Main Page Sitemap

Top news

Zorg dat je Bristol volgt om geweldige aanbiedingen te krijgen zodra deze beschikbaar zijn. The crust tastes more like a graham cracker crumble, and the..
Read more
Vraag nu gratis een proefverpakking aan met een aantal stomazakjes van LaproCare. Dit tijdschrift biedt informatie over recente ontwikkelingen, wetenschappelijke inzichten en onderzoeken over voeding..
Read more
Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Zorg ervoor dat..
Read more

Ov kortingskaart 65


ov kortingskaart 65

vervoer. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Het alternatief op de anonieme OV-chipkaart is een persoonlijke OV-chipkaart waarmee u abonnementen op uw OV-chipkaart kunt zetten. Kijk dan bij veelgestelde vragen. 7 reviews, rome, rome Stads Pas ookini nijmegen korting 100 mobiel!ov kortingskaart 65

Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV -chipkaart op saldo reist.
De korting geldt voor het.
Children and passengers aged 65 or older travel at discounted fares because of their age.
This discount can only be applied if you are travelling on credit with a personal OV-chipkaart.

34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. U kunt er dus direct, indien er reissaldo op staat, mee gaan reizen met het openbaar vervoer. U betaalt veilig en vertrouwd via Ideal, Paypal, creditcard, etc. Uw reisgedrag kan dus niet gekoppeld worden aan uzelf, maar aan uw ov-chipkaartnummer. Dankzij de combinatie van de Vaticaan en Roma Pass. Vaticaan Rome Dagkaart Dit is een all inclusive. Inclusief: Colosseum, transfer van de haven, Hop Op Hop Off Bus 20 korting op top musea / attracties (b.v. Onze OV-chipkaarten zijn 5,5 jaar geldig. » Meer info over de anonieme OV-chipkaart » Meer info over de persoonlijke OV-chipkaart. Bekijk dan én van onze kortingskaarten en sla de wachtrij over bij de beste musea en attracties in Rome! Voor 1,21 zetten wij het gewenste ( 10,-, 20,-, of 30,-) reissaldo klaar voor u op de kaart.


Sitemap