Main Page Sitemap

Top news

Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op..
Read more
Wij checken uw auto namelijk op 21 vitale punten voor 49,95 en een. Lees meer 2019 Mercedes-Benz Cars Nederland.V. The vehicles were available in some..
Read more
Railrunner active tab, enkele reis, een enkele reis naar uw bestemming. Heeft u een Android-telefoon of iPhone en heeft u de NS-app genstalleerd? Ook als..
Read more

Ov chipkaart 40 korting activeren


ov chipkaart 40 korting activeren

- chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Voorwaarden Op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting.

Ov chipkaart 40 korting activeren
ov chipkaart 40 korting activeren

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Kijk op voor kortingsabonnementen. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV - chipkaart staat? Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. This feature is not available tooltopper korting right now. Deze service heet OV Advies en is te vinden op deze website.

10 euro korting efteling, Eurodisney toegangskaarten korting, Bottega veneta korting, Velux horren korting,


Sitemap