Main Page Sitemap

Top news

Kijk op het overzicht van onze veelgestelde vragen-pagina voor bijvoorbeeld de levertijd van jouw fotoboek. Snel en eenvoudig een fotoboek bestellen dat door jou zelf..
Read more
Dan zijn er ook allerlei andere mogelijkheden. Bekijk NS Business Card Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Bekijk, nS..
Read more
Pitch Putt Bussloo is gastheer voor veel familiefeesten en bedrijfsuitjes. Praktisch Suggesties Nijmegen (0 beoordelingen) Sauna Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot..
Read more

Ov chipkaart 40 korting activeren


ov chipkaart 40 korting activeren

- chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Voorwaarden Op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting.

Ov chipkaart 40 korting activeren
ov chipkaart 40 korting activeren

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Kijk op voor kortingsabonnementen. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV - chipkaart staat? Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. This feature is not available tooltopper korting right now. Deze service heet OV Advies en is te vinden op deze website.

10 euro korting efteling, Eurodisney toegangskaarten korting, Bottega veneta korting, Velux horren korting,


Sitemap