Main Page Sitemap

Top news

Vervolgens zie je een overzicht van wat er in je winkelmandje zit. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. Verlopen Gratis voorraadbus Gebruik..
Read more
Body en Fitshop sales5 hsmerken19 shop60 shop90 Een Body en Fitshop kortingscode gebruiken? Nieuwe smaken zijn uitsluitend te bestellen op de website van Dieet Pro...
Read more
Vroeger was het online shoppen nog niet zo populair waardoor jij alle actiebonnen en korting kon vinden in de reclameblaadjes. Door gebruik te maken van..
Read more

Trein reizen 40 procent korting


trein reizen 40 procent korting

met 40 korting en bij de mr spex korting kaartautomaten op het station ook niet. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht.trein reizen 40 procent korting

Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel. Weekend Vrij: vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren; Dal. Zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. NS International miscota kortingsbon of bij de NS-kaartautomaat. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Reist uw medereiziger alleen verder? Een anonieme OV-chipkaart kan gekocht worden bij een servicebalie of bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ). Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Reis voordeliger met een abonnement van NS en kies het abonnement dat bij u past. Mag maximaal drie medereizigers meenemen, die allen 40 korting krijgen. Sinds moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting.


Sitemap