Main Page Sitemap

Top news

Zo weet je zeker dat je het product koopt dat perfect past bij jouw wensen. Indien je een bestelling plaatst onder de 20,-, betaal je..
Read more
Je reist in weekenden en in de vakanties gratis, maar reist doordeweeks met korting met het. Geldig t/m december 2018, vTwonen sale: ontvang tot 40..
Read more
Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! Meer 8,7 2x overnachtingen in een ruime standaard 2-persoonskamer 2x een luxueus en uitgebreid ontbijtbuffet 1x een..
Read more

Tinq kortingsdagen


tinq kortingsdagen

de tankinhoud. Dat de meters niet 100 accuraat zijn op auto's klopt wel degelijk een auto van mij heeft een keer een probleem gehad moest tank er compleet uit moest hem leegrijden tot meter compleet omlaag stond, uiteraard tappen ze hem alsnog leeg en zat er nog. Op het bonnetje zie ik dat je 76 liter euro 95 (loodvrij) hebt getankt. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord Terug naar de vraag Nieuw op Vraag Beantwoord Bankrekening zonder identificatiebewijs rechtsgeldig? 2018 om 12:45 2409 Antwoorden / 11 Vragen En de rest van de mensen die getankt heeft meldt zich niet. Klik hier voor de voorwaarden van de actie. Log in om deze vraag te beantwoorden. Zou de meter dan net even alleen op dat moment kapot zijn geweest?

Wat mij zelf wel opgevallen is het volgende maar kan natuurlijk toeval zijn: Als ik de de tank vol gooi dan zet ik altijd de boordcomputer weer op nakd kortingscode nul. 2018 om 17:05 222 Antwoorden / 2 Vragen Maarten, het zou beter zijn als je het als mogelijk open houd ipv het af te doen als onwaar zolang het onbewezen. 2018 om 13:00 22 Antwoorden / 7 Vragen 0 Bij Tinq betaal je vooruit op je pinpas. Heeft de vorige bestuurder misschien getankt en niet afgerekend en is dit niet goed afgesloten zodat u nu betaald heeft voor die andere bestuurder? Er boven staat ook iets over loodvrije benzine en katalysator. Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima geholpen.


Sitemap