Main Page Sitemap

Top news

Sorteer op : NH beveelt aanNaam (A-Z)Naam (Z-A)Sterren (van laag naar hoog)Sterren (van hoog naar laag)Het dichtst bij de BezienswaardigheidVerst verwijderd van de bezienswaardigheidHet dichtste bij het centrumVerst verwijderd van het centrum. Toen Blokker Holding de zaken..
Read more
Bovengenoemde prijs is voor én persoon. Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! Benieuwd welke arrangementen we aanbieden? Bij De Woudfennen kunt u uw dag..
Read more
De camping wordt met borden aangegeven, ook vanuit Ruinen via Engeland. WiFi niet overal bereikbaar! Mooi binnen zwembad waar je lekker baantjes kunt zwemmen bij..
Read more

Cjp cultuurkaart korting winkels


cjp cultuurkaart korting winkels

11 miljoen euro uit bij culturele partners. Op die manier kunnen we korting geven op (film)festivals, concerten, theaters en musea. Daarom geeft CJP ook korting op reizen en verzekeringen, plus bij winkels als Apple en Aktiesport. Koop je pas, cJP is een platform voor cultuurliefhebbers. Want hoe meer (nieuwe) bezoekers, hoe meer inkomsten voor deze organisaties. Inmiddels al meer dan 50 jaar. Jouw voordeel, korting op cultuur, voordeel op lifestyle, toegang tot exclusieve events.

Cjp cultuurkaart korting winkels
cjp cultuurkaart korting winkels

Cruyff classics kortingsbon, Mac make up kortingsbonnen, Kwik fit apk korting,

CJP speelt met de CJP Cultuurkaart een belangrijke rol bij de financiering van cultuureducatie voor middelbare scholieren. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat ook te doen. Onze missie is om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen onder de 30 jaar, door flinke kortingen. Ook organiseren we culturele events en werken we samen met culturele partners. We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Cultuur is natuurlijk mér dan dat wat er in theaters en concertzalen of op festivalweides gebeurt. Deelnemen aan onze winacties, drie keer per jaar. Daarom maken we een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in onze magazines, nieuwsbrieven en op de website.

Samen met Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) brengt CJP de MBO Card uit. Wat doen we nog meer? Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord. Zo ondersteun je de culturele sector. Daar profiteren de culturele partners waar we mee samenwerken ook van. Daarom maken we een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in onze magazines, nieuwsbrieven en op de website.


Sitemap