Main Page Sitemap

Top news

Ontvang 10 korting op uw entreebewijs bij meer dan 25 wellnesslocaties in heel Nederland. Lees meer, preventie, goed beschermd op reis? Ontvang 10 korting op..
Read more
Deze kwaliteit en opties vind je niet snel voor dit bedrag :D Product o Naar dealNaar deal 51Verlopen jul 19e 2018jul 19e 101,02 Amazon Aanbiedingen..
Read more
Overnachten in een comfortabele hut, bespaar op je diner aan boord, aan boord kun je heerlijke gerechten proeven met uitzicht op zee. Edinburgh een absolute..
Read more

Ov chipkaart studenten meereizen met korting


ov chipkaart studenten meereizen met korting

van Samenreiskorting. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) fiets en wandelbeurs 2019 met kortingsbonnen rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Bij controle in de trein toon je het e-ticket en een geldig identiteitsbewijs. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Dit is een Treinpakker, dus ook alleen geldig voor de trein (en eventueel treinvervangend vervoer). Dan mag je drie reizigers meenemen met korting. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren?ov chipkaart studenten meereizen met korting

De persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Met het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart reis je met alle binnenlandse treinen en op alle binnenlandse trajecten van NS International (m.u.v.

Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Studenten ov met korting meereizen, veelgestelde vragen, leeftijdsgrens kinderen in het OV, algemene leeftijdsgrens van kinderen in het. Ga dan naar. Belgium, post Code: 9041, tel website: Category: Gift dsquared pet brotherhood zwart and. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Een anonieme OV-chipkaart kan gekocht worden bij een servicebalie of bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ). Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.


Sitemap