Main Page Sitemap

Top news

In het bestelproces zie je vaak een invulveld met de tekst: "vul hier jouw kortingscode in". Hoe werkt Netflix nu? Hier vind je de..
Read more
89GR05EB Verlopen op: Kortingscode gamma : 25 korting op alle kunstkerstbomen kunstboom17 Verlopen op: 24 december 2017 gamma kortingscode - Krijg 20 cashback op..
Read more
Leek het er in eerste instantie op dat Muchachomalo een typisch merk was voor de jeugd, ervaring leert ons dat ook de iets oudere..
Read more

Zoo antwerpen kaartjes met korting


zoo antwerpen kaartjes met korting

die een huisdier aanschaffen. Waar vind ik mijn introducécoupons? Zo hebben ze er onder andere natuurlijk de bekende reuzentoekan: die vogel met die grote gele snavel, bekend van het oude logo van het park. Ik heb het artis-tijdschrift niet per post ontvangen, hoe kan dat? Het Micropia-lidmaatschap is in dat geval geldig tijdens dezelfde periode als uw artis-lidmaatschap. Komt u er niet helemaal uit? U kunt uw adres eenvoudig via Mijn artis wijzigen. De extra voordelen van het abonnement (korting bij andere parken, gratis toegang) kan je gebruiken van zodra iedereen een eigen digitale pasje heeft. Bent u uw pas kwijt of verloren, dan kunt u voor 5,00 een nieuwe laten maken bij de artis-kassa.

Neem dan contact op via het contactformulier. . Vermeld daarbij het lidmaatschapsnummer en voor wie de opzegging. Maar sommige dieren zie je niet zo vaak in Nederland, maar zou je misschien toch wel graag in het echt willen zien. De chip in je digitale lidkaart wordt geactiveerd en je behoudt je huidige digitale kaart.

Vanaf 8 weken voordat uw huidige lidmaatschapsjaar afloopt, kunt u de bijdrage voor het volgende jaar betalen. Hoe geef ik wijzigingen over mijn artis-lidmaatschap door? Niet-gebruikte introducécoupons kunnen worden bewaard zolang uw lidmaatschap actief. Dan kun je met korting naar SEA life of het, dolfinarium in Harderwijk. Je hoeft geen pasfoto's mee te brengen. Als u de introducécoupons wilt gebruikt, dient u er als pashouder zelf ook bij zijn tijdens het bezoek aan artis. Hoe werken korting vueling de introducécoupons? Bij onze ledenservice, je kan ook zelf naar onze ledenservice komen. Een lidmaatschap is vanaf de dag van aankoop (betaling) 365 dagen geldig.

Kruidvat korting mini mundi
Basic fit korting tomtom
Drankgigant kortingscode september


Sitemap