Main Page Sitemap

Top news

Indeed, she has sold over 700,000 to women across the globe and tells SBS, "were getting enquiries from skin cancer survivors, breast cancer survivors, there..
Read more
Meer over Hema treinkaartjes! Voor 19,- ontvang je een NS-Dagretour waarmee je onbeperkt kan reizen met de trein. Meer over: Kruidat treinkaartjes, treinkaartjes bij..
Read more
36 behandelingen per jaar 100 Alternatieve geneeswijzen 100 tot max. Het collectief is van mening dat iedereen toegang dient te hebben tot betaalbare zorg, vandaar..
Read more

Korting met ns business card


korting met ns business card

dag een treinreis binnen Nederland met je OV-chipkaart of NS-Business Card en vergeet het in- en uitchecken op het treinstation niet! Met de trein kom je dus overal! Kies voor de voordelen van een PR parkeerabonnement. Heb je een NS-Business Card met het PR product? Ook dan krijg je korting op een Q-Park PR terrein. Daarom komt er op langere trajecten regelmatig railcatering langs.

Volgens de medewerkster aan de NS Servicebalie mag ik met deze Card privé tijdens daluren met 40 korting reizen. In de Spoordeelwinkel en kortingscode anna van toor online vind je ook interessante kortingsacties, die jouw treinreisje een stuk goedkoper maken! Om met de trein te kunnen reizen, heb je een OV-chipkaart nodig. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook NS korting! De railcatering heeft alles bij zich voor een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk en ze hebben ook een assortiment snacks.

korting met ns business card

Tastea korting
Moederdag korting greetz
Lion king korting optimel
All stars musical korting


Sitemap