Main Page Sitemap

Top news

First t-shirt design is almost done! Zo is er altijd een betalingsmogelijkheid die je prettig vindt. Creditcard (visa, mastercard je kunt eenvoudig betalen met je..
Read more
Meer 7,7 Hotel Rotterdam-Blijdorp 1 x overnachting in een standaard kamer 1 x luxe ontbijtbuffet 1 x 3-gangen keuzemenu 1 dag fietsverhuur (Qwic 7-versnellingen)..
Read more
Denk aan welkomstkortingen en bepaalde producten in de uitverkoop (zie menu). Kortingscodes worden ook wel kortings vouchers of kortings coupon genoemd. Bezoek de homepage op..
Read more

Korting met ns business card


korting met ns business card

dag een treinreis binnen Nederland met je OV-chipkaart of NS-Business Card en vergeet het in- en uitchecken op het treinstation niet! Met de trein kom je dus overal! Kies voor de voordelen van een PR parkeerabonnement. Heb je een NS-Business Card met het PR product? Ook dan krijg je korting op een Q-Park PR terrein. Daarom komt er op langere trajecten regelmatig railcatering langs.

Volgens de medewerkster aan de NS Servicebalie mag ik met deze Card privé tijdens daluren met 40 korting reizen. In de Spoordeelwinkel en kortingscode anna van toor online vind je ook interessante kortingsacties, die jouw treinreisje een stuk goedkoper maken! Om met de trein te kunnen reizen, heb je een OV-chipkaart nodig. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook NS korting! De railcatering heeft alles bij zich voor een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk en ze hebben ook een assortiment snacks.

korting met ns business card

Tastea korting
Moederdag korting greetz
Lion king korting optimel
All stars musical korting


Sitemap