Main Page Sitemap

Top news

Met de polkadots rok die je hieronder kan zien, staat hij ook superleuk! Browse our wide selection of dresses, tops, sweaters, and pants to find..
Read more
Kcnl0119 Verlopen op: le bij Zalando: tot 50 korting Alleen vandaag: tot 50 korting bij Zalando cyber monday 2018 Versace met korting tot 72 Pak..
Read more
Interracial attitudes and their relationship to social dominance orientation. Sexual politics: The gender gap in the bedroom, the cupboard, and the cabinet. be prepared to..
Read more

Meereiskorting op studenten ov


meereiskorting op studenten ov

voor de gewenste klasse. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Dus korting met anwb op camping als ik bijvoorbeeld een kortingskaart had, konden 4 van mijn vrienden met korting mee terwijl ze zelf geen kortingspas hebben. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Maar tot nu toe is het altijd zo geweest dat als iemand een kortingspas had dat er 4 mensen ermee mee konden reizen. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Jouw vrienden hebben hiervoor een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

Apple imac studentenkorting
Hoeveel korting meereizen met studenten ov

Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Ga dan naar. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Reisplanner en voer uw traject. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Maar hoe moet je dat nu doen? Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht.

Samenreiskorting op Ov-chipkaart
Samenreiskorting: Profiteer met z n allen van én NS-abonnement
Acties - Alle lopende acties verzameld


Sitemap