Main Page Sitemap

Top news

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Kortingscode fascino coffee en speciale aanbiedingen 2019..
Read more
Kortingscode: pak 25 korting op textile across voor. De kortingscode is geldig vanaf 150. Zo profiteer je zelfs van 2x korting op je aankoop en..
Read more
Doi :.1089/ast.2006.0046!CS1 manut: Nomes mltiplos: lista de autores ( link ) Brem FM, Lips. Geld zat, ruimte zat, maar nog meer duiven? «Histoplasmosis: a clinical..
Read more

Meereiskorting op studenten ov


meereiskorting op studenten ov

voor de gewenste klasse. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Dus korting met anwb op camping als ik bijvoorbeeld een kortingskaart had, konden 4 van mijn vrienden met korting mee terwijl ze zelf geen kortingspas hebben. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Maar tot nu toe is het altijd zo geweest dat als iemand een kortingspas had dat er 4 mensen ermee mee konden reizen. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Jouw vrienden hebben hiervoor een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

Apple imac studentenkorting
Hoeveel korting meereizen met studenten ov

Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Ga dan naar. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Reisplanner en voer uw traject. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Maar hoe moet je dat nu doen? Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht.

Samenreiskorting op Ov-chipkaart
Samenreiskorting: Profiteer met z n allen van én NS-abonnement
Acties - Alle lopende acties verzameld


Sitemap