Main Page Sitemap

Top news

Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. Met promotiecodes van Tennisdirect kunt je..
Read more
Koop nu Diverse kleding en merchandise van Max Verstappen/Red Bull met 50 korting bij Verstappenshop. Verlopen, kortingscode Verstappenshop voor 5 korting op je bestelling. Als..
Read more
Marne-la-Vallée (0 beoordelingen) Boek een Disneyland Paris-arrangement en laat je drie dagen lang betoveren! Eten en drinken in Parijs, het is ongelooflijk maar waar. Disneyland..
Read more

Korting theater aan de parade


korting theater aan de parade

daarin uw tickets. Je krijgt er dan ook nog een gratis drankje bij. Kaarten laten kortingsbon bol com 5 euro opsturen, bent u niet in de gelegenheid zelf uw kaarten te printen, dan kunt u deze naar uw huisadres laten opsturen. Kaartjes kunt u zowel online als bij de theaterkassa aanschaffen.

Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO.
Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen.
Aan de Parade in s Hertogenbosch, zo n beetje tegen de beroemde Sint Janskerk aan, ligt een theater waar niet alleen toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek te zien is, maar waar je zelfs naar de film kunt.
Theater, film, cabaret, concerten, nog meer theater, toneel en dans.

Fotosnap kortingscode
Bagoes kortingscode 2019
Kortingscode made
Thuisbezorgd kortingscode mei 2019

U kunt vanaf heden ook e-tickets bestellen, die u zelf kunt downloaden en printen. Theater, film, cabaret, concerten, nog meer theater, toneel en dans. Cultuurkaart, natuurlijk kun je voorstellingen bij Theater aan de Parade met je Cultuurkaart betalen. Waarheid Meer info, titel: Turks Fruit, subtitel: Chris Peters, Ali Zijlstra.a. Ook in Theater aan de Parade kunt u regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met uw We Are Public pas. Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief. Educatief programma, het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. U kunt thuis vanuit uw luie stoel kaarten online bestellen en in de meeste gevallen zelf uw stoelen kiezen. Als CKV-leerling ontvang je zelfs een tegoed van. Hier kunt u later uw gegevens inzien en eventueel wijzigen. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kunt u een duplicaat aanvragen bij de kassa.


Sitemap