Main Page Sitemap

Top news

Overlaadt je met handige bespaartips! De vele attracties zorgen voor kriebels in de buik, tijdens de parades met alle Disney-figuren heb je ogen te kort..
Read more
Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit!..
Read more
Gratis Hebban Reading Challenge Paspoort Haal bij een Libris of Blz. Kies uit een kinderrechtenposter, een spaarpot, kinderrechtenboekje en materialen om actie aan te..
Read more

Kortingsbon filmhuis veenendaal


kortingsbon filmhuis veenendaal

inhouding van 1,00 aan bankkosten. Derzeit geschlossen.252 Personen gefällt das.244 Personen haben das abonniert, preisklasse Öffnet kortingsbon correctbook am Samstag, derzeit geschlossen. Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop.lees meer. Gereserveerde kaarten reken je meteen af via ideal. Je kunt dan kaarten kopen voor de voorstelling zelf, maar ook alvast van de voorstellingen die de weken daarna geprogrammeerd zijn. Als aangesloten Filmhuis bij de NVB (Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten) kun je bij ons de Nationale Bioscoopbon inleveren aan de kassa. (alleen papieren bon, de digitale variant kunnen wij niet verwerken).

kortingsbon filmhuis veenendaal

Albert heijn kortingsbonnen, Ralph lauren outlet roermond kortingsbonnen,

Bedrijfshulpverlening, coördinatie Wout salet, inleidingen filmvertoningen, coördinatie Jacco van de Weerd. Lid worden levert voordelen. Stem van: Mads Korsgaard, biopic over de schrijfster van Pippi Langkous. Naar de film gaan in Veenendaal is daarom een echte avond of middag uit! Kaarten zijn te koop aan de kassa van het Filmhuis in het Spectrum. Zo ontvang je als lid een ledenkaart waarmee je 1,50 korting per film krijgt (dus 7,00 in plaats van 8,50 per voorstelling). Wel is deze geldig aan de kassa. Ook krijg je dan elke maand het Veens Filmblad met het filmprogramma van het Filmhuis in de bus. Hiervoor hebben wij de steun nodig van een grote groep vrienden en filmliefhebbers. Kaarten aan de kassa, kaarten voor de film kosten 8,50 ( 7,00 voor leden).

Collect and go kortingsbon
Anna nina kortingsbon
Gardaland kortingsbon
Brico kortingsbonnen


Sitemap