Main Page Sitemap

Top news

Er zijn dagelijks speciale evenementen, waarbij je kunt zien hoe de dieren verzorgd en gevoerd worden. Shop, Eten Drinken, via De Giraffe en de nieuwsbrief..
Read more
Vanaf vijf indoor skydive sessies merk je dat je de eerste stappen maakt richting het volmaken van het indoor skydive certificaat. Al meer dan tien..
Read more
Nu bij Albert Heijn: 50 korting op Safaripark Beekse Bergen! Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim..
Read more

Ns korting ov studentenkaart


ns korting ov studentenkaart

korting door de week: Gratis van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Op saldo reizen met korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.

Kortingscode veneta
Ps4 kortingscode
Korting hipdekbedovertrek.nl
Meereizen met 40 korting

Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Let op: In de zomerperiode (16 juli 16 augustus) reis je door de week niet gratis, maar met korting. Dan is een weekabonnement handig om naar je opleiding te reizen. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Maar je moet wel kiezen of je dat doordeweeks of in het weekend wil doen. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct.ns korting ov studentenkaart

Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Klaar met je studie?


Sitemap