Main Page Sitemap

Top news

U heeft hierbij de keuze uit diverse koude en warme gerechten. Op de plattegrond zie je de zaalindeling met de diverse rangen. Besparen, geverifieerde deal..
Read more
Een express levering is optioneel en slechts mogelijk voor bepaalde bestellingen. Hauschka voorzien van een heerlijke sample om te proberen. Hiermee kun je gratis..
Read more
Nieuwste The Sting Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt, korting, gratis verzending dmv kortingscode @TheSting 1/11/2016, korting, kortingscode voor 10 extra korting @ The Sting..
Read more

Ns business card met korting reizen


ns business card met korting reizen

reis je met korting, ook als je reis gedeeltelijk tijdens de spits plaatsvindt. Handig om te weten. Volgens de medewerkster aan de NS Servicebalie mag ik met deze Card privé tijdens daluren met 40 korting reizen. Je kunt onder andere je reizen inzien en kenmerken toevoegen, geld terug bij vertraging aanvragen, vergeten in en uit te checken melden, een klassewissel aanvragen en je persoonlijke gegevens korting ipad air 2 specs wiki beheren. Dan ontvang je automatisch een e-mail om je eigen Mijn NS Zakelijk-account te activeren.

Ben je een NS-Business Cardhouder? U krijgt al deze diensten met de NS-Business Card zonder vaste kosten en betaalt achteraf voor het gebruik ervan. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer kortingscode lieffeling u uw ticket koopt via. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Met deze kaart reist u flexibel.

Home24 kortings coupon, Binnenpret lievelde korting, Costes korting glamour day, Groepenkast bestellen kortingsbon,


Sitemap