Main Page Sitemap

Top news

Vroeger was het online shoppen nog niet zo populair waardoor jij alle actiebonnen en korting kon vinden in de reclameblaadjes. De andere nieuwsbrief is een..
Read more
Vollständiges Profil ansehen, blockieren, link zum Tweet kopieren, embed this Video. Winkelen bij de beste gespecialiseerde shop op het gebied van Shapewear en Corrigerend ondergoed..
Read more
Deze kritische geluiden willen wij niet onweersproken laten. Er moest zondagmiddag een keuze worden gemaakt: f de oude situatie weer herstellen, f de foute onderdelen..
Read more

Rijksmuseum van oudheden korting


rijksmuseum van oudheden korting

Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Lees meer over betalen per weborder. U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren. Kinderen t/m 4 jaar: gratis, kinderen 5 t/m 17 jaar:. Alles wat er staat is namelijk heel erg oud (criterium 1) en vast ook heel duur in de aanschaf (criterium 2). 25 pers., reserveren verplicht) Groepsbezoek (zonder gids vanaf 18 jaar 2 korting.p. . Verloren voorwerpen Bent u iets verloren in het museum? CJP 18: 6, cJP 18-: 3, studenten: 6 (bepaalde studierichtingen gratis toegang, zie kortingsregeling studenten ).

Rijksmuseum van oudheden korting
rijksmuseum van oudheden korting

20 korting zalando
Ici paris 25 procent korting

De kaart is geldig zolang u meespeelt. Als de trotste eigenaar van de CJP-pas kun jij je kennis over bovengenoemde mensen opfrissen voor maar 6,- terwijl dit je normaal 12,50 kost. Rugtassen zijn niet toegestaan. Vanaf NS-station Leiden Centraal gaan diverse buslijnen (2, 4, 45, 169, 182, 187, 400) naar het stadscentrum en langs deze halte. De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Cultuurbarbaren zouden het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden waarschijnlijk bestempelen als een grote antiekwinkel. Entreeprijzen, volwassenen: 12,50, museumkaart: gratis ( gebruiksvoorwaarden bankGiro Loterij VIP-kaart, Leden, vereniging Rembrandt, RoMeO-leden, icom-kaart: gratis. Omdat wij van CJP onszelf niet betitelen als cultuurbarbaren, beschrijven wij het museum liever anders. Museumplattegrond Voor wie geen smartphone heeft: elke bezoeker krijgt een museumplattegrond bij het entreekaartje. Op maandag 17 december 2018 is de zaal met Egyptische mummies vanaf.00 uur gesloten. De indrukwekkende collectie van dit museum omvat schatten uit Egypte, het Nabije Oosten, Griekenland, Rome en Nederland.rijksmuseum van oudheden korting

10 pers., reserveren verplicht). Kinderen in de tempel. Rijksmuseum van Oudheden kunt u genieten van de archeologische rijkdommen en fascinerende cultuur van de oude Grieken, Etrusken. Betaal niet te veel voor. Rijksmuseum van Oudheden in Leiden en profiteer van korting!

Nltactical korting
Blokshop kortingscode
Toner en cartridge kortingscode


Sitemap